Connery

Blizzard første nye univers siden Overwatch bliver et survival-spil

Nyt unavngivent IP skal trække nye medarbejdere til Blizzard Entertainment

Ironien kan ikke være tabt på mange; at spilfirmaet Blizzards næste store projekt handler om overlevelse. 

Det er nu ikke fordi Activision Blizzard skal kæmpe direkte for overlevelse, efter sidste uges annoncering omkring Microsofts astronomisk prissatte overtagelsesdeal af spilhuset, men de udtalte problemer omkring dårligt arbejdsmiljø hænger tungt over Blizzard Entertainment, trods et forestående Microsoft-opkøb. 

Og netop klarlagte tidligere problemer omkring arbejdsmiljøet, må antages at være en af grundene til, at Blizzard forsøger at trække nyt talent ind, ved at breake idéen om et helt nyt IP (Intellectual Property). 

Det er nemlig meget uligt Blizzards normale hemmelighedskræmmeri. Populære franchises som Warcraft, Diablo, Starcraft og Overwatch har altid været omgærdet en del mystik angående nye projekter, og virksomheden har tidligere været meget kryptiske i forhold til hvilke projekter de ledte efter folk til. 

De tider lader til at være ovre, for lige nu søger spiludvikleren nye medarbejdere til udviklingen af et survival game til PC og konsoller. Spillet er på nuværende tidspunkt omtalt som 'Unannounced Survival Game', men det første artwork til projektet er altså nu ude i verden. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt