Connery

Blizzard annoncerer shooter-spil

MMORPG mastodonten rykker nu ind på FPS-scenen

Blizzard er en helt speciel størrelse i gaming-verdenen, og en af de udviklere, med den måske mest loyale fanbase, i forlængelse af deres ekstremt populære IP'er Warcraft, Diablo og Starcraft.

I disse dage afholder de deres Blizzcon konvention, der dækker alt Blizzard, det betyder at hovedfokus kommer til at være på det forestående World of Warcraft: Warlords of Draenor. Men de valgte lige at starte op med at bombe en ny IP afsted. Overwatch hedder det.

ANNONCE
Overwatch Cinematic
Blizzard annoncerer shooter-spil

FPS Team Fortress x Blizzards tegnefilmstræk

Blizzard skyder ballet igang, med en 6 minutters lang cinematic, der på alle måder lever op til de standarder, man forventer af en Blizzard-trailer. Hertil kommer en række gameplay-trailers og masser af baggrundsstof - det her ligner et spil der er klar til beta-test, lige om lidt!

ANNONCE

Overwatch er Blizzards fortolkning af FPS

"Overwatch er vores bud på et vibrant, nær-fremtids univers med stærke karakterer og actionpakket teambaseret gameplay," sagde Mike Morhaime, CEO og cofounder af Blizzard. "Med hvert nyt Blizzard spil, kigger vi på vores yndlingstræk ved spilgenren og sætter vores eget præg på det. Vores mål med Overwatch er at skabe en fantastisk FPS oplevelse, der er mere tilgængelig til et meget bredere publikum, alt imens det leverer den action og dybde, som shooter-fans elsker." 

ANNONCE

Man kan tydeligt se at inspirationen til spillets artwork er hentet rundt omkring fra de andre titler, men samtidig virker det til at være helt sit eget. Det er bestemt en ny spilmotor (tør man håbe på Warcraft 4?) og ja, jeg er så meget på! 

Du kan læse mere om spillet og skrive dig op til BETA her: Overwatch - Ses derinde?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce