Connery

Blizzard annoncerer nyt Warcraft-spil

Warcraft Arclight Rumble

Blizzard har næsten lige delt nyheder omkring World of Warcraft, men det betyder ikke, at de holder sig tilbage på andre punkter. 

Helt i linje med deres forårsudmeldinger, er der nemlig netop blevet annonceret et nyt mobilspil i Warcraft-regi. 

Spillet bliver den første nye installation i det store franchise, siden Hearthstone udkom tilbage i 2014. 

Warcraft Arclight Rumble er navnet på det nye mobilspil, der lanceres senere på året som en free-to-play titel til både iPhone og Android. 

ANNONCE
Warcraft Arclight Rumble - Cinematic

Med Arclight Rumble dykker Warcaft ned i mobil-kategorien med et lille strategispil, hvori spillere skal opbygge hele hære, og udkmæmpe kampe i en 70 missioner-lang single-player campaign eller gennem online PvP. 

Det nye spil er ikke en dedikeret udvidelse af selve Warcrafts story-telling, i stedet er der lagt an til et slags metaspil, som Blizzard illustrerer i annonceringsmaterialet, ved at give spillets karakterer en kunsstil, som får dem til at fremstå som små håndmalede minifigurer ala Warhammer. 

Arclight Rumble kommer også til at byde på en grad af samlermani, da spillere får mulighed for at lave en digital samling på mere end 60 kendte karakterer fra Warcraft-universet. 

Mens der endnu ikke er en fast lanceringsdag på det nye mobilspil, planlægger spiludvikleren en snarlig beta-test for udvalgte spillere i forskellige regioner. 

ANNONCE
Arclight Rumble Gameplay reveal
Del

Seneste nyt