Connery

Bliver kvinder mere attraktive af disse 8 ting?

En kvindehader giver gode råd med på vejen.

I fordums tid dedikerede bloggen Return of Kings sig til maskulintet. Det var et frirum for tunge vægte, selvstændighed, indre værdier og gode bøger.
Det var dengang.

Nu er RoK gået fra at være et frirum, til at være en kampplads for mænd, der tilsyneladende er meget skuffede over kvaliteten af kvinder i den vestlige verden og den vestlige verdens malplacerede angreb på patriarkatet.

 
Forestil dig en gruppe hovedsageligt hvide mænd, der føler at det dominerede mediebillede ikke afspejler dem og deres virkelighed. At de er trætte af at føle sig forfulgt, samt anklaget for at være skyld i al dårligskab i verden. Og så er de sandsynligvis glade for Trump - det er vi også på redaktionen.
 

ANNONCE

I min udforskning af RoK faldt jeg over en artikel, der forklarede mænd hvilke forventninger de skal stille til deres partners adfærd, hvis de ønsker at have et succesfuldt parforhold. 

Artiklen har nogle interessante tanker om hvilken adfærd, der er ønskværdig i en partner, men er det bare mig eller er seks af de råd noget der gælder for begge køn?

Og hvad synes du egentlig selv om artiklens postulat og dens argumenter?
 

Kvinder bliver eftersigende mere attraktive hvis de gør følgende:

ANNONCE

1. Hold op med at bande

Bliver kvinder mere attraktive af disse 8 ting?

Ifølge artiklens forfatter bander kvinder meget, for at føle sige equal and empowered. Dette skal de holde sig fra, da det ikke er feminint men derimod uhøfligt.
Vi mænd ønsker i stedet at lytte på en rolig, behagelig og beroligende stemme, der helst kommer fra en smilende og rar kvinde.

...

Tja. Forfatteren lægger hårdt ud, men har han fat i noget?
Han har faktisk en pointe, så det må blive et rungende ja. 


Det er SÅ uattraktivt, at folk bander. Og jeg har selv et anstrengt forhold til kvinder, der lyder som om, at de dagligt står på gaden med alle shabsene og skubber produkter.
Nej, du bliver ikke mere vellidt, hvis hvert andet ord der forlader din mund starter med 'eow' og det kan din arbejdsgiver sagsbehandler heller ikke. 

Men er det ikke sådan, når hvem som helst bander - uanset deres kønsdele?
Det er for begge køn uattraktivt, hvis ens partner hyppigt tyer til bandeord.

ANNONCE

2. Hit the gym

Bliver kvinder mere attraktive af disse 8 ting?

I forfatterens optik stammer halvdelen af en kvindes tiltrækningskraft fra hendes udseende og udgør 90% af indledningen af et forhold.
Selvom en kvinde ikke kan gøre meget ved sit ansigt, sin højde eller sin hud, så kan hun altid komme i form og det vil altid være en forbedring.

Han skrev faktisk, at det at tabe sig ville gøre (vestlige) kvinder mere attraktive i næsten alle tilfælde, men mine tæer krummende så meget, at jeg blev nødt til at redigere lidt i hans udtalelser.

...

Han har dog atter ret. 
Det vil klæde de fleste at komme i form, da vi generelt har alt for mange kvabsede eller halvfede mennesker i landet. Og det er endnu mere problematisk, at man er begyndt at hylde de tykke iblandt os.

Fred være med kropspositivitet. Det er vigtigt at være glad og tryg i sin krop. Derimod er det et kæmpe problem, at vi tager skyklapperne på og lader som om, at der er noget at hylde ved overvægt.

Overvægt fører til type 2 diabetes, hjerteproblemerinfertilitet for kvinder og øget risiko for nogle kræftformer
Det er no bueno og det kan koste liv, at hylde det.

Forfatterens argument står til troende; mænd og kvinder kan blive mere attraktive, hvis de begynder at gå op i deres helbred.

ANNONCE

3. Lav din egen mad

Bliver kvinder mere attraktive af disse 8 ting?

Forfatteren angriber i denne sammenhæng - med rette - færdiglavet mad, fordi det er usundt og ofte dyrt.

At lave sin egen mad i stedet for at købe færdiglavet eller at spise ude, vil komme kvinder til gode, da taljen bliver mindre og pengepungen større. Vejen til en mands hjerte er jo gennem hans mave ... og hans pung, så måske der er en endnu en gevinst ved patriarkatet for kvinder.

...

Det er godt for ens pung, at man laver sin egen mad. Korrekt.
At kvinder burde lave mad til deres mænd. Hold nu kæft

For det første så burde mænd være selvforsynende i alle aspekter af deres liv. Det er ikke attraktivt at være afhængig af en færdighed, som ens partner besidder - især når det er så nemt, at lave sin egen mad. 
Hvis man er i tvivl, kan man slå et smut forbi vores side Mandekogebogen og se redaktionens mest skæggede mand fremvise kulinariske tips og tricks.

For det andet så bliver man ikke tyk af at spise ude.
Man bliver tyk af at spise flere kalorier end man forbrænder. Facts.

Det virker derfor som et malplaceret råd, der levereres af forfatteren, men hvis jeg skal være helt ærlig med dig, så har han på - et overordnet plan - fat i noget. 
Formålet med hans artikel var, at fremhæve hvilke karaktertræk kan gøre kvinder mere attraktive og det faktum at ens partner kan lave mad ER hamrende attraktivt. Det gælder for både kvinder og mænd.

Mangel på kulinariske evner har sin charme til et vist punkt, og derefter bliver det bare ensformigt. 
Kæmpe skud ud til min ekskæreste, hvis kulinariske evner rækker til tilberedning af club sandwiches i alle former og kanter. Morgen. Middag. Aften.
 

ANNONCE

4. Lær en hobby

Bliver kvinder mere attraktive af disse 8 ting?

Historisk har det været forventet, at kvinder pådrog sig en hobby eller udviklede et talent som sang, dans, maling eller en anden kreativ udfoldelse.
Dette skulle eftersigende gøre hende mere attraktiv, når hun nåede giftealderen. 

Forfatteren har generelt et horn i siden på den moderne popkultur, der hylder folk som Kim Kardashian og hendes familie, på grund af at disse er blevet rige og berømte selvom de er talentløse.
Han mener således, at kvinder ville være langt mere attraktive, hvis de havde noget andet at tage sig til end at se tv eller deres Instagram-timeline dagen lang.

...

Jeg kan ikke skrive et ord mere, før jeg italesætter elefanten i rummet. Kim Kardashian er nemlig en legende i forretningsverdenen og har formået at spinde guld på sin vagina og bruge den som en platform til at skabe et imperie, der spænder vidt og indbringer masser af nuller på kontoen.
Derudover er hendes lillesøster på vej til at slå Mark Zuckerberg af tronen som den yngste milliardær i verden!
Slay queens, slay!

Og let's be real. 
Alle burde have en hobby eller noget at gå op i. 
Hvis du lever den samme dag 365 gange og kalder det et år, så burde du tage en hobby til dig.
Og hvis du ikke ændrer dig på denne front, så bliver du en af de triste mennesker, der kun snakker om sladder og det du så i fjernsynet i går aftes. Don't be that person.

Tommelfingerreglen er: Hvis du ikke er under udvikling, så er du under afvikling.
Det råd fik jeg, da jeg arbejdede i juridisk afdeling i en kommune og det råd har lige så meget relevans i arbejdslivet som det har i privaten. 

Men at have noget at gå op i, er det noget der gør kvinder mere attraktive eller gælder det for begge køn?
Jeg kunne hvertfald ikke drømme om, at være sammen med en partner, der ikke havde sit eget liv og sine egne interesser. 
Derfor mistænker jeg, at det samme gælder fra kvinders perspektiv. 

ANNONCE

5. Lad dit hår gro

Bliver kvinder mere attraktive af disse 8 ting?

Forfatteren er under den overbevisning, at kvinder ser bedre ud med langt hår, fordi han synes at det ser mere feminint ud. Han forsøger også at appellere til kvindernes pengepung ved at fremhæve, at frisøraftaler for kvinder ofte er en dyr affære. Derfor er der mange penge at spare, hvis man bare lader det gro.

...

Som en ikke-kvindehadende, cis-kønnet, frisindet og alle de rigtige værdipolitiske ord i 2018's Danmark-mand, så er jeg fuldstændig, helt hamrende, 104% enig med forfatteren på dette punkt. Ingen mand i danmarkshistorien har foretrukket en dame med 2 mm. plys i højre side af ægget.

Kvinder er som regel langt mere attraktive, når deres hår er længere end vores.
Undtagelserne er selvfølgelig Ruby Rose (For evigt en crush for samtlige mænd og kvinder her på redaktionen) og Jason Momoa (... same).

ANNONCE

6. Smil

Bliver kvinder mere attraktive af disse 8 ting?

Den frustrerede forfatter oplever sjældent, at vestlige kvinder spontant smiler til ham. 
Han er nødt til at fortælle en joke eller "få" hende til at smile (whatever that means).

...

Jeg oplever umiddelbart ingen mangel på smil fra hverken vestlige eller ikke-vestlige kvinder, når jeg færdes i det danske land.
Måske er forfatteren grim, måske ser han sur ud eller måske er kvinder i hans del af verden ikke særligt smilende.

Men har han en pointe?
Selvfølgelig har han det. Mennesker er generelt mere attraktive, når de smiler. 
På overfladen ligner dette en af de ting, som jeg tidligere omtalte, som et punkt, der kunne gælde for både mænd og kvinder.

Men der en en krølle på den konklusion, for skønt det passer at kvinder er mere attraktive når de smiler, så viser en undersøgelse fra 2011, at kvinder ikke finder smilende mænd seksuelt tiltrækkende
Er du enig?

ANNONCE

7. Tænk før du taler

Bliver kvinder mere attraktive af disse 8 ting?

Forfatteren påpeger, at selvoptagede folk er kedelige og at kvinder ville være mere tiltrækkende, hvis de - før de åbner munden - tænker over, om modparten overhovedet har en interesse i det, de gerne vil snakke om.

...

Selvoptagede folk er kedelige. Enig.

Kvinder Folk skal overveje, om personen der lytter, har en interesse i emnet. Fixed it.

ANNONCE

8. Gå klædt som en kvinde

Bliver kvinder mere attraktive af disse 8 ting?

Det skal på nuværende tidspunkt understreges, at samtlige billeder er trukket fra forfatterens artikel og hvis dette er hans eksempel på idealet for kvinder eller deres påklædning, så taler han ikke på mænds vegne men sine egne.

Med det sagt, så gemmer der sig en sandfærdig pointe under al misogyniet. Vi mænd er visuelt anlagt og udseendet er det første man falder for, og jeg kan derfor trygt afsløre, at ingen mænd har kigget forelsket retningen af malerpiger i oversized sweatpants og hoodies.

Det er 2018 og man kan gå klædt som man vil, og det ER en af de skønne ting i vores samfund. 
Men hvis ens mål er at være tiltrækkende for det andet køn, så er det ikke et furry-kostume eller et andet "fordi jeg kan"-outfit, kvinder skal iføre sig.
Medmindre det outfit fremviser deres big ass traps, som er tilfældet med min gymbuddy. Hun er et beast, så den undtagelse er godkendt.

Forfatteren til RoK-artiklen har tydeligvis en vis charme, når han formulerer sig, der gør at hans budskab er svært tage til sig. 
Under overfladen har han dog i overvejende grad fat i en del ting, som kan gøre en person mere attraktiv og jeg er i den grad overrasket over, hvor mange af tingene jeg endte med at nikke genkende til... man skulle bare lige pille lagene af kvindehad væk først.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce