Connery

Bliver FIFA 23 det første FIFA-spil med crossplay?

Nye rygter tyder på at næste FIFA giver plads til kampe mellem Xbox, PlayStation og PC

Der er mange meninger om EA's FIFA-franchise, forståeligt nok, for det er til stadighed et af de bedst sælgende spil i verden, år efter år efter år. 

Og i de senere år, er et langvarigt ønske fra gamere begyndt at gå i opfyldelse fra en side af: Crossplay mellem de forskellige platforme. 

Indtil for få år siden, var det nærmest utopi, at tænke at spilsessioner mellem eksempelvis spillere på Xbox og PlayStation-konsoller ville kunne finde sted i de største spiludgivelser, men så kom Fortnite og ændrede hele gamet. 

Indtil videre har FIFA-spillere dog måtte se lang efter crossplay-funktionalitet, men skal man tro et vedholdende rygte, der stammer fra den spiljournalisten Tom Henderson, bliver FIFA 23 udgivelsen der gør noget ved det. 

Henderson fortæller at FIFA 23 i følge unavngivne kilder bliver det første FIFA-spil der kommer til at understøtte Crossplay mellem PlayStation, Xbox og PC-udgivelsen, og at spillet samtidig bliver det første FIFA der tager hånd om både mændende og kvindernes verdensmesterskaber. 

Det er et tillokkende rygte, som i hvert fald taler ind i mange forhåbninger som spilseriens fans sidder med. EA har endnu ikke kommenteret på rygtet, så vi må sidde på hænderne indtil man er klar til at gå ud med officielle udmeldinger om årets formodede udgivelse. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce