Connery

Bliv klar til sommeren med den nyeste elektronik

Er din elektronik sommerklar? Det lyder måske fjollet, at elektronikken skal være klar til sommerferie, vandpjaskeri, grillaftener, aktiviteter og sommerfester. Men ikke desto mindre så bruger vi i dag vores elektronik hver eneste dag og hver gang, vi oplever et mindeværdigt øjeblik. Så hvad enten du bruger en smartphone, tablet eller et kamera til at fange dejlige stunder gennem billeder, så skal din elektronik selvfølgelig være klar til sommerens strabadser.

Måske sværger du til spejlreflekskameraet, når du tager på ferie og vil tage gode billeder af natur, kultur og mindeværdige stunder. Men smartphonen må i den grad siges at have halet god ind på det digitale kamera, hvad angår kvalitet. På samme tid har du sandsynligvis altid din smartphone ved hånden, hvorfor du hurtigt kan fange de gode stunder på billeder. Uanset hvilke præferencer du har, bør du dog allerede nu være sikker på, at din elektronik er up-to-date og klar til at være din trofaste følgesvend sommeren i gennem.

Køb en smartphone, der kan det hele

Selvom kvaliteten på billederne taget af et professionelt kamera ofte er betydeligt bedre end det smartphonen kan præstere, er der dog alligevel centrale fordele ved at vælge telefonen. Hvis du skal ud og købe et nyt kamera til sommersæsonen, er der desuden et hav af gode løsninger på smartphone-markedet. Det smarte ved at vælge en telefon med et godt kamera fremfor et traditionelt digitalkamera er, at du kan bruge telefonen til så meget andet. Ikke nok med at kvaliteten på dine billeder bliver virkelig gode grundet nymoderne teknologi i telefoner, så kan du også dele billederne med dine nærmeste med det samme. Med et traditionelt kamera skal du først overføre billeder til din computer, men det er altså ikke nødvendigt med en smartphone. Derudover bruger du sandsynligvis din telefon til mange andre ting end billeder. På en smartphone kan du tjekke dine mails, streame tv og film, lytte til musik, læse nyheder og meget, meget mere. Derfor gør du klogt i at investere i en ny telefon til sommerens oplevelser og mindeværdige øjeblikke.

En telefon, der kan det hele og er en super god investering, når det kommer til kamera og streaming er Samsungs Galaxy S8. Telefonen har nemlig et 12 megapixel kamera samt en stor 5,8” skærm, hvilket gør den fantastisk til både at tage billeder og streame film, læse e-bøger og meget mere. Derudover har denne smartphone en helt unik kvalitet idet, at den er vandtæt ned til 1,5 meters dybde. Det gør den enormt ideel til sommeren, hvor vandpjaskeri i baghaven, ture til stranden og swimmingpools på charterferien er obligatorisk. Det betyder desuden, at du kan tage billeder under vandet, hvilket er super fedt, når der skal tages sommerbilleder. Derudover kan telefonen fås med 64 GB, hvorfor du kan smide massere af musik på den.

Den nye Samsung Galaxy S8 smartphone kan købes hos Telmore, hvor du kan finde den til en fed pris og sikre dig, at din elektronik er helt klar til sommerens oplevelser.

Del