Connery

Blast from the past: Tiger of Sweden relancerer bæltetrend fra 00'erne

Var du tilhænger af store bæltespænder?

I 00'erne var der en trend, der ikke kun holdt bukserne op, men også tilføjede et ekstra pift til ens outfit - store bæltespænder. Bæltespænderne kom i alle former, farver og størrelser (Bigger was better) og var et must-have til enhver modebevidst persons garderobe.

De store bæltespænder var en måde at udtrykke sig på og vise sin individualitet. Nogle spænder havde sjove eller provokerende budskaber på, mens andre var dekoreret med glimmer eller sten.

Britney Spears var en af de største tilhængere af trenden og bar ofte store bæltespænder i sine musikvideoer og på scenen.

Men som med alle trends var denne trend ikke evigvarende, og den gik gradvist af mode i slutningen af 00'erne. Selvom trenden var kortvarig, vil de store bæltespænder altid være et ikonisk symbol på mode i 00'erne og en påmindelse om, hvor vigtigt det er at udtrykke sig og vise sin individualitet.

ANNONCE
Tiger of Sweden - Blast from the past: Tiger of Sweden relancerer bæltetrend fra 00'erne Tiger of Sweden

Tiger of Sweden forsøger nu at kickstarte trenden igen, med en relancering af deres ikoniske Tiger bælte, som er blevet omdøbt til Phoenix. Kollektionen 'Fabulous you, beautiful me' er fyldt med nostalgi og tager os tilbage til tidligere designs.

Det berømte Tiger hoved, som pryder bæltet, gjorde det til en af brandets mest ikoniske produkter og en bestseller i 00'erne Denne sæson vender det ikoniske bælte tilbage med en nyfortolket design, som hylder brandets designhistorie og æstetik.

"Trends ændrer sig hele tiden, og der vil altid være en overgangsperiode, før vi kan genopdage og beundre tidligere designs igen. Først nu kan vi genoptage dette gamle design og værdsætte det igen", siger Bryan Conway, Kreativ Direktør hos Tiger of Sweden.

Mange vil huske Phoenix-bæltet som et markant modeaccessory, som de købte som teenager eller ung voksen, og nu kan det støves af, omfavnes og måske endda elske det lidt igen. Efter den første lancering i 90'erne voksede efterspørgslen i 00'erne, hvor der blev produceret over 200.000 enheder fra 2004 til 2006, indtil produktet udgik af sortimentet

Pris og tilgængelighed

Phoenix-bæltet kan købes i sort eller hvid via Tigerofsweden.com, i Tiger of Sweden-butikker og udvalgte forhandlere fra den 22. februar til 999 DKK. Så hvis du vil have fat i en del af Tiger of Sweden's nostalgi, skal du skynde dig og tage et kig på deres nye kollektion.

ANNONCE
Tiger of Sweden Phoneix Belt - Blast from the past: Tiger of Sweden relancerer bæltetrend fra 00'erne Tiger of Sweden Phoneix Belt
Del

Seneste nyt

Annonce