Connery

Blæk bag tremmer: Den om InkFillers og røvgevir [Prison Ink 2018 Afsnit 1]

Følg med når Anne Lindfjeld udforsker tattoo-slænget i Horsens Statsfængsel

I løbet af de seneste par år har tattoo-festivalen Prison Ink vokset sig større og større. Tidligere på sommeren blev det afholdt for fjerde gang i det nedlagte statsfængsel Horsens. 

Vi var selvfølgelig nede og kigge på sagerne, og det er der kommet en lille videoserie ud af. 

Vores vært er ingen ringere end metal-chick og tattoo-afficionado Anne Lindfjeld.

Igennem de næste fire afsnit, får du lov til at stifte bekendtskab med både internationale og danske tattoo-artists, folk der elsker tatoveringer, folk der ikke elsker tatoveringer, og en generel lækker stemning fra stedet. 

ANNONCE
Prison Ink 2018 - Afsnit 1

De tre gamle drenge Henrik, Lasse og Hans-Henrik, er på PrisonInk for at nyde det store fremmøde af amerikaner-biler, men tattoo-kulturen trækker nu også på nysgerrigheden. 

Om de tre gutter selv kunne finde på at få en tatovering? Well, lad os citere Hans-Henrik fra klippet:

"Det er med tatoveringer som det er med kønsbehåring. Dengang alle fik det fjernet, synes jeg det var meget frækt, hvis kvinden havde en lille dusk. Jeg synes ikke det er frækt med en tatovering længere, for nu har alle det jo.. Jeg kendte en pige en gang, der havde en lille Mickey (Mouse, red.) på den venstre balle - det syntes jeg var enormt frækt. Men det er jo ikke frækt når alle har det..."

Tryk play og find ud af, hvordan Anne reagerer på den betragtning.

Socialt medie for tattoo-miljøet

I dette afsnit møder vi også Kasper.

Kasper kommer fra Horsens, men er en velberejst tatovør og også iværksætter.

Han har for nyligt lanceret Inkfillers, en platform og et socialt medie for tatovører, tattoo-shops og folk der gerne vil tatoveres. Som han så fint forklarer, var grundidéen med forretningen, at skabe en platform, der forbinder rejsende tatovører med gode shops, og praktisk talt lader kunstneren styre deres forretning på farten. 

At det samtidig fungerer som en platform, hvor alle tattoo-interesserede kan dyrke deres passion og interesse, uden at blive forstyrret af katte-memes og baby-billeder, som på Facebook, er helt sikkert et kæmpe plus. Tommelfinger i vejret!

ANNONCE
Credits

Vært: Anne Lindfjeld

Fotograf: Jonathan Søe

Del

Seneste nyt