Connery

Blæk bag Tremmer: Den om gode og dårlige dage i tattoo-branchen [Prison Ink 2018 Afsnit 2]

En snak med finlandske tatovør Jessika Elo.

I løbet af de seneste par år har tattoo-festivalen Prison Ink vokset sig større og større. Tidligere på sommeren blev det afholdt for fjerde gang i det nedlagte statsfængsel Horsens. 

Vi var selvfølgelig nede og kigge på sagerne, og nu er vi klar med afsnit 2 i serien. 

(missede du afsnit 1? se med her: Inkfillers og røvgevir)

Igen er vores vært er ingen ringere end metal-chick og tattoo-afficionado Anne Lindfjeld.

I dette afsnit er Lindfjeld taget over i boden, hvor finske Jessika Elo fra Old 7-tattoo sidder og fremviser sine skills:

ANNONCE

Jessika Elo løfter i afsnittet sløret for, hvordan det er at være kunstner i en ret så populær branche. Hun fortæller om, hvordan presset er ekstra stort til en begivenhed som Prison Ink, da man skal koncentrere sig rigtig meget om tatoveringen, mens alle mulige folk står og kigger direkte på én.

Derudover fortæller hun en ganske sjov historie fra sin spæde begyndelse som tatovør i Spanien:

"Vi havde faktisk en fyr inde på et tidspunkt, hvor det hele gik galt allerede fra starten af. Jeg begyndte stille op med en lige streg på hans tatovering, og han begyndte med det samme at skrige - virkelig højlydt! Derefter begyndte han at græde og det hele gik af sporet fra starten af. Vi fik faktisk ikke lavet mere på tatoveringen."

- se hele afsnittet ovenover, hvor Elo også fortæller nærmere om, hvilke mærkelige tatoveringer hun har lavet i sin karriere - det involverer blandt andet en strandstol!

ANNONCE
Credits

VærtAnne Lindfjeld

Fotograf: Jonathan Søe

Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt