Connery

Blackberry PRIV

Business-folkets engang stolte flagskibs-mobil sadler om

Blackberry PRIV

Blackberry har kæmpet en kamp for at sikre overlevelse, i en verden der er domineret af Apple og Android. 

Et af mærkets helt store forcer, har været at det har holdt fast i det fysiske tastatur på deres telefoner, og det har de oparbejdet en god niche på, men måske ikke helt en stor nok niche. Derfor har de lagt sig i selen for at komme med på beatet igen. 

Det første ihærdige forsøg bliver Blackberry PRIV. Den første Blackberry-telefon der er baseret på Android. For at bevare det fysiske keyboard, har mærket genopfundet en telefontype, vi ikke umiddelbart havde regnet med at skulle se igen: Skub-op telefonen.

ANNONCE

Blackberry PRIV har fået en kurvet skærm på 5.4", og en række konkurrencedygtige specifikationer: Et stort 3400 mAh batteri, 18 megapixel kamera, 2 processorer: En dual-core på 1.8 GHz og en quad-core på 1.44 GHz, begge fra markedsleder Qualcomm. 3 GB RAM, 32 GB indbygget hukommelse, med mulighed for udvidelse op til 2TB via MicroSD.

Hvis man er hardcore Blackberry-fan, er det en spændende telefon at kigge nærmere på, men i første omgang skal man nok ud og hente den hjem fra USA. Derovre har den en vejledende salgspris på $699 (cirka 4.700 kroner), og er som sådan i et konkurrencedygtigt prisleje. 

Læs mere om telefonen på Blackberry.com

ANNONCE
Del

Seneste nyt