Connery

Black Week: Her er de bedste Smart Home tilbud lige nu

Mangler du lige de der wifi-spotlys - eller måske radiatorstyring? Black Week har et fornuftigt tilbud - eller 10

Black Friday - eller Black Week, som de fleste butikker efterhånden har taget til sig, gør det super let at blive forvirret over de mange tilbud. Og mens du ikke skal meget længere end til butikkens automatiske dør, for at få kastet en 10% rabat i hovedet, er det vel ikke for alvor de tilbud, du er på jagt efter?

I hvert fald har vi det sådan, at hvis man skal gøre sig besværet, må man gøre det ordentligt! Mens man skal lede rigtig længe efter besparelser på meget mere end 50%, har vi sat en nedre grænse på mindst 25% i besparelse, i året jagt efter det-kan-man-da-ikke-leve-uden elektronik. 

Her tænker vi selvfølgelig på det smarte hjem, IoT, Connected Home - eller bare Smart Home. Du ved; Phillips Hue, Google Home, smarte termostater, overvågningskameraet, og alt det andet lir, der kan gøre din smartphone til en stor fjernbetjening over alle hjemmets funktioner. 

I prissammenligneren længere nede, vil du gennem hele Black Week kunne finde opdaterede tilbud på Smart Home-produkter fra danske butikker, der giver dig mindst 25% eller mere i rabat. 

Men der er også en håndfuld tilbud, der kræver direkte omtale: 

Styr på varmen: Hvis dit hjem er udstyret med radiatorer, kan du redde dig selv et ret godt tilbud på smart-termostater fra Tado: Her har ProShop nemlig, som de eneste i landet, et tilbud, der giver 40% besparelse på et Tado starter-kit med 5 smart-termostater, tado-systemet er fuld ud kompatibelt med både Amazon Alexa, Google Assistant og Apple HomeKit, og er nedsat til 1.777,- kroner, fra en længerevarende og ret fast pris på 2.999 kroner. Tjek det ud her: Proshop.

Philips Hue: Det er også Proshop, der sidder på nogle af landets bedste deals på mængdeindkøb af Philips Hue produkter, både LED-strips, Hue GU10 (Spots) og de klassiske E27 multicolor smart-pærer, er klar på mere end 25% i rabatter. 

God shopping-lyst!

ANNONCE
Del

Seneste nyt