Connery

Black Panther: Wakanda Forever: Hvad sker der efter rulleteksterne?

Black Panther 2 har ingen post-credit scener - men en mid-credit scene er der blevet plads til

Den længeventede efterfølger til den prisbelønnede Marvel-film Black Panther er endelig i biograferne, og Black Panther: Wakanda Forever, viser sig at være en rigtig god film, der formår at give et passende send-off til den tidligere Black Panther - T-Challa. 

Efter den alt for tidlige afsked med skuespiller Chadwick Boseman, der mistede livet til tarmkræft i 2020 (43 år gammel), har det eneste passende for Marvel være, også at skrive hans karakter ud af Marvel-universet på en respektfuld måde. 

Black Panther: Wakanda Forever beskæftiger en stor dele af plottet sig derfor omkring King T'Challas død, og det vakuum den efterlader sig - og Marvel har da også dedikeret både introsekvens og film til Chadwick Boseman. Men det er ikke kun trist - der skal selvfølgelig være plads til håb. 

Black Panther: Wakanda Forever har i samme stil som Avengers: Endgame ikke nogen post-credit scene - men man bør stadig blive i sædet til filmens mid-credit scene, hvis man vil have hele filmen med. 

Hvad sker der i Black Panther: Wakanda Forevers mid-credit scene?

- Spoilers herunder -

ANNONCE
Black Panther: Wakanda Forever - Marvel Studios - Black Panther: Wakanda Forever: Hvad sker der efter rulleteksterne? Black Panther: Wakanda Forever - Marvel Studios

Black Panther 2: Mid-credit scenen

Wakanda Forever slutter, efter Shuri er ankommet til Haiti, hvor hun banker på hos T'Challas tidligere kæreste Nakia. Her går Shuri alene til stranden, for at afbærnde sit begravelsestøj, for at markere en ny fase i hendes afsked med sin broder. 

Herefter kører en omgang rulletekster til tonerne af Rihannas bidrag til filmen, men efter sangen åbner filmen op for endnu en scene...

Efter at have givet Shuri tid til at sørge alene, ankommer Nakia med en lille dreng. Den seks-årige dreng bliver afsløret for Shuri som Nakia og T'Challas barn - en Wakanda-prins der har levet under radaren, fordi forældrene mente det ville være bedst for ham. T'Challas søn har to navne, det fransk-haitianske Toussaint - og så et hemmeligt Wakanda-navn: T'Challa, son of T'Challa. 

Den emotionelle cliffhanger giver filmens slutning en ekstra note af håb: For Shuri, der ved filmens afslutning troede at hele hendes familie var død - og for Marvel-fans, fordi en arving til T'Challa indbyder til muligheder for at udvide historien omkring Wakanda på nye måder. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt