Connery

Black Friday 2023: Gode tilbud på de bedste produkter

En håndfuld reelle bud på fede sager!

Er Black Friday allerede ved at være et udvandet koncept? Ja og nej. 

Mens de seneste par år har bragt det amerikanske fænomen ind i den kollektive bevidsthed hos danskerne, har Black Friday også vist sig at være så populært et koncept, at butikkerne fra en ene af er overgået til Black Weekend, Black Week og efterhånden også Black Month, med nogle ændringer til følge. 

Langt de fleste af "de gode tilbud" og kø-koncepter, er blevet udskiftet med mellemlunkne tilbudsprocenter og prisnedsættelser baseret på kunstigt opskruede priser, alene for tilbuds skyld. Og sådan går alt ofte galt i vores materialistiske indkøbsscenarier. 

Når det er sagt, og du kender min grundlæggende skepsis for vældet af black friday-tilbud der rammer æteren, er der stadig reelle tilbud, der er værd at tjekke ud. 

ANNONCE

Sonos

Sonos er notoriske for ikke rigtig at køre de vilde tilbud, men alligevel er der altså som regel noget at hente omkring både Black Friday og januar-udsalget. 

I år har højttaler-mærket et særligt fokus på hjemmebiograf, og deres mindre standalone-højttalere, hvilket betyder at du blandt andet kan spare op mod 1500 kroner på deres high-end Sonos Arc soundbar, 20% på deres to subwoofers, og godt 900 kroner på Sonos Move (Gen1)

Alle tilbud finder du direkte hos Sonos.com

ANNONCE
Xbox Series X er røget et godt hug ned i pris - Black Friday 2023: Gode tilbud på de bedste produkter Xbox Series X er røget et godt hug ned i pris

Xbox Series X

Xbox's seneste spillekonsol er ikke nær så populær som PlayStation 5. Det er egentlig underlig, for Xbox Series X er en ekstremt potent konsol - mens Series S er en virkelig overkommelig current-gen alternativ til de mere potente modeller.

Xbox kører deres tilbud på tværs af danske forhandlere, hvor man kan spare 900 kroner på Xbox Series X, og omkring 400 kroner på Xbox Series S.

Det er altså 3.500 for en Series X, og det er på den officielle Microsoft Store. Ude i butikkerne er priskrigen endnu mere prominent, og derfor kan du hos Coolshop, som den billigste pt, finde konsollen til 3.349,- kroner.

Læs min anmeldelse af Xbox Series X her, hvis du er nysgerrig.

Begge konsoller vil være på det aktuelle tilbud frem til 27. november 2023, har Xbox kommunikeret i en pressemedddelelse. 

ANNONCE
Samsung Jet Bot+ Robotstøvsuger - Black Friday 2023: Gode tilbud på de bedste produkter Samsung Jet Bot+ Robotstøvsuger

Samsung 

Samsung er aldrig til at komme forbi til Black Friday. Elektronikgiganten er massivt til stede med tilbud på snart daterede TV-modeller i store butikker som Bilka, Elgiganten og Power - og der er da også penge at spare her, hvis du er godt opmærksom på prishistorikken. 

Et af de bedste tilbud her omrking Black Friday er dog hverken tv eller mobil, men derimod robotstøvsugeren Samsung Jet Bot+, der med tømmestation gør rengøringen væsentlig lettere - den model er skåret ned med over 1300 kroner, til en aktuel salgspris på 2.999 kroner. 

Igen er det et tilbud der er til at finde direkte hos mærkets egen webshop

ANNONCE
Ooni Koda 16 - Black Friday 2023: Gode tilbud på de bedste produkter Ooni Koda 16

Ooni Pizzaovn

Har du også gået og overvejet at hoppe med på pizzaovn-dillen, så er tiden altså kommet nu! Vi snakker pizza året rundt med op til 500 graders varme, pizza på under to minutter og restaurant-style resultater. Læs vores test fra sidste år, hvis du vil forstå hvorfor vi fremhæver den!

Flere af deres produkter i sortimentet har fået et prishug, men der hvor tilbuddet er bedst, er ved den gængse klassiker Koda 16. Koda 16’eren har fået et Black Friday prishug på 20 procent, som barberer næsten 900 kroner af prisen. Den har en passende størrelse til både store og små pizzaer, og så skal den bare kobles til en gasflaske med sin egen medfølende gas-regulator.

Du kan få fingrene i en Ooni Koda 16 lige her til lidt over 3500 kroner:
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce