Connery

Black Eyed Peas

Black Eyed Peas har med deres blanding af hiphop, funk og pop, ramt noget som rigtigt mange kan lide. Så derfor tog jeg til KB-Hallen for at høre dem.

3 ud af 6 stjerner
Black Eyed Peas
KB-Hallen Onsdag d. 11 Maj 2005

Black Eyed Peas har så meget succes for tiden, med deres hit singler som:
Where is the love
Hey mama
Shut up
Get it started

Og med mere end 8 millioner solgte albums af deres seneste album Elephunk
samt over 500 koncerter på et par år, indtog de scenen i KB-Hallen Onsdag aften.

Til opvarming i hallen var der et band der hedder Flip Syde som jeg intet fattede af... Det gjorde resten af forsamlingen, heller ikke. For der var mest af alt en stemning af familieudflugt i hallen, da jeg tror de fleste kom for at se Black Eyed Peas, istedet for at deltage i selve festen.

Så sker det Black Eyed Peas kommer på scencen, og de ligger ud med at sætte to store sorte mænd på små stole ved hver sit bord. Først trommer de en hiphop-grundrytme med håndfladerne på bordpladen. Så bruger de albuer, og pludselig løfter og banker de bordene ned i Hallens scenegulv.

Det får de unge publikumer op på mærkerne og det svinger. Efter tre minutter koger hallen og dens godt 2.000 publikummer. Så træder rapperen Will.I.Am ind, sætter sig bag trommesættet og spiller med sine to legebordsmusikanter, mens han freestyler i mikrofonen.

Det var højdepunktet til en ellers lidt for tarvelig og meget overfladisk koncert fra Black Eyed Peas, der til trods for 70.000 solgte plader i Danmark intet fik foræret af publikum, men som man råber i skoven, får man svar, og da Black Eyed Peas ikke længere kan læne sig op ad nyhedsværdien, havde de ret beset ikke meget at komme med.

Ikke meget andet end hobevis af jævne, oldschool-funk farvede hiphop-tracks, deres rytmiske fortid som breakdansere. Derudover var det kun den halvanden meter høje sangerinde Fergie, gruppens senest ankomne medlem (som stødte til forud for gennembrudspladen »Elephunk« fra 2003), som formåede at piske en stemning op med sine pirrende dansetrin, voldsomme energi og pragtfulde sangstemme.

Mandag d. 23/5 varsler Black Eyed Peas med albummet »Monkey Business«.

Jeg kan derfor kun give Koncerten 3 dåser ud af 6!

Besøg Black Eyed Peas Hjemmeside
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce