Connery

Black Eyed Peas

L.A gruppens 3. udspil inkl. "Where is the love"

Black Eyed Peas
Black Eyed Peas "Elephunk"

Selv om pladen jo ikke ligefrem er dugfrisk og sprit ny, så må den siges at være en af de mest råspillede på både radioer og tv.

Derfor denne forsinkede anmeldelse af bandet bag den verdens hærgende "Where is the love".

Selv om B.E.P for de fleste danskere er et nyt bekendtskab, så er de langt fra et nyt foretagende, "Elephunk" er L.A gruppens 3. udspil.

Ingen tvivl om at pladeselskabet bag udgivelsen denne gang har sprøjtet rigelig mængden dollars i pr-puljen, og hvem kan modsige den beslutning når numre som "Shut Up" og ja, "Where Is The Love" er på tracklisten.
ANNONCE
Black Eyed Peas
Pladen er "selvfølgelig" super produceret, den lyder godt, og lugter langt væk af store luksus biler og groupies i lange baner. Desværre lugter den bare lidt for meget. Efter min smag (og det er jo det der tæller her...hehe) så er den simpelthen overproduceret i en grad der gør at pladen bliver en rodet og ustruktureret oplevelse.

Jeg elsker sgu en god popsang, og "Where Is The Love" er dælme et godt eksempel af slagsen. Den er så simpel og relativt simpelt produceret at charmen og ikke mindst den glimrende melodi tvinger en til at overgive sig og nynne med, dejligt !

De næste 2 singler er også velfungerende, især "Shut Up" der med sine fremaddrinvede beats nærmest får en til at skrige imod himlen og sommer, sol og kolde bajere NU !

Jeg har min egen metode til at bedømme om en plade holder eller ej.

Jeg sætter skidtet på mens jeg laver noget helt andet, og lader jeg glædeligt pladen køre ud uden at jeg liiige har været ovre og springe et nummer eller 2 over, ja så holder pladen og indtrykket man sidder med er lige præcis at det er EN PLADE man har hørt, og ikke kun 2-3 gode singler + en masse crap man snildt kunne leve foruden.

Og "Elephunk" er ikke den slags plade for mig. Jeg tager nemlig mig selv i, gang på gang at hoppe videre, enten fordi jeg er træt at whatever, eller fordi jeg keder mig.

Så pladen får en middel karakter da det er en usammenhængende oplevelse med en lille håndfuld stærke singler.

Da dette jo er en web for mænd så slutter jeg lige af (meget passende) med nogle billeder af den skønne Fergie fra B.E.P, man bliver jo i helt godt humør.
ANNONCE
Black Eyed Peas
Black Eyed Peas
ja jaaa okay så får den 3,5....men så heller ikke mere.
Del

Seneste nyt

Annonce