Connery

Black Eyed Peas er tilbage efter næsten et årtis stilhed

Nyt album: Masters of the Sun Vol. 1

4 ud af 6 stjerner

Black Eyed Peas udgav i weekenden deres første album siden 2010. 

Det er længe at være væk fra rampelyset, men umuligt? Det er der ikke meget der er. 

Medlemmerne af gruppen har i de mellemliggende år forfulgt deres individuelle karrierer, og Fergie der tilbage i 2015 annoncerede at hun var ude, er ikke vendt tilbage. 

Til gengæld er Will.i.am limen der holder resten af gruppen sammen, og det nye album, der hedder Masters of the Sun Vol. 1, er rent faktisk et super ambitiøst udspil, der formentlig formår at give BEP lidt shine igen. 

ANNONCE
Black Eyed Peas - Dopeness feat. CL

Det er selvfølgelig en stor udfordring, at den kvindelige superstar/eyecandy ikke er her til at trække den kvindelige vokal, det var nemlig til dels på grund af hende (og Justin Timberlake), at Black Eyed Peas fik deres kommercielle gennembrud med singlen 'Where is the Love', helt tilbage i 2003. 

I stedet for Fergie, gør albummet brug af en række både store veletablerede og nye hypede kunstnere. 

Et super stærkt bud på dette, er den seneste single 'Dopeness', der trækker på den sydkoreanske kvindelige rapper CL, der leverer et sublimt sidste vers i nummeret - som hæver sig over meget af det, som Fergie tidligere stod for i konstellationen. CL er veletableret i hjemlandet, men står netop nu overfor sit store kommercielle internationale gennembrud - og det er godt set af Will.I.am. 

I manglen på den gennemgående kvindelige vokal, har Peas valgt at gå lidt mere basic på produktionen, med klassiske simple rap vers, der kombineres med catchy hooks og dansevenlige omkvæd, med Will.i.ams meget karkateristiske elektroniske touch. 

I 'Back 2 Hip Hop' hiver gruppen NAS med på tracket, og resten af albummet gæstes blandt andet af Slick Rick, Nicole Scherzinget (Fra hedengangne Pussycat Dolls), Phife Dawg og en gammel Black Eyed Peas collaborator: Den candiske singer-songwriter Esthero. 

Masters of the Sun Vol. 1 er et solidt album, der hæver sig over det gennemsnitlige Black Eyed Peas album, og giver drengene en ny start, efter Fergies afgang. 

ANNONCE
Masters of the Sun Vol. 1 - Tracklist
1. "Back 2 Hiphop" (featuring Nas)
2. "Yes or No"
3. "Get Ready"
4. "4ever" (featuring Esthero)
5. "Constant pt.1 pt.2" (featuring Slick Rick)
6. "Dopeness" (featuring CL)
7. "All Around the World" (featuring Phife Dawg, Ali Shaheed Muhammad, and Posdnuos)
8. "New Wave"
9. "Vibrations pt.1 pt.2"
10. "Wings" (featuring Nicole Scherzinger)
11. "Ring the Alarm pt.1 pt.2 pt.3"
12. "Big Love"
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce