Connery

Bingo!

Er bingo kun for piger? Connery prøver lykken i tøsernes spil!

Bingo!

Som dedikeret "oddser", var det noget af en tjans, chefredaktøren havde sat mig på. "Kan du ikke prøve at slå pigerne på deres hjemmebane", havde han spurgt. "Du skal spille bingo på nettet." Hmm, det svarede næsten til at spørge mig om jeg havde lyst til at gå i lyserødt tøj hver dag i en uge! 

Flere eksperter har spået at bingo ville kunne overhale poker på nettet. Særligt fordi det har en meget bredere målgruppe, det er hurtigere, og tilgangen er lettere. 

Der findes et hav af udbydere på nettet, og de færreste af os har vel ikke undgået tv- eller radioreklamer for Bella Bingo, Maria Bingo eller hvad de nu hedder. Men vi skulle teste den statsautoriserede udgave, nemlig Danske Spil Bingo!

Tips og lotto er hvad man normalt forbinder med Danske Spil, men online bingo på danskespil.dk blev faktisk lanceret tilbage i 2006. Og siden da er spillet kun blevet mere populært.

Jeg fik bevilliget 250 kroner, som jeg skulle have til at yngle. Og det skulle som nævnt ske ved at vælge de rigtige plader og de rigtige spil. En udfordring jeg tog meget alvorligt. Jeg noterede mig familiens fødselsdage, husnumre, skostørrelser osv.

Bingo foregår ved at man vælger nogle plader med hver 75 tal, delt op i felter af 25 tal. Tallene opråbes, og man får bingo, når man har en vandret række med 5 tal fyldt. Herefter fortsættes med to fyldte rækker og så fremdeles frem til fuld plade, som selvsagt består af 5 rækker (25 tal). 

Bingo er en slags fætter (eller måske nærmere kusine) til banko, der består af 90 tal, og en bankoplade har tre vandrette rækker ligeledes bestående af 5 tal. Men nok om det, for man kan ikke spille banko hos Danske Spil. Der skal man ud i de små forsamlingshuse på landet. Det er også her man kan vinde tre poser kaffe, en halv flaske snaps, en and eller en halv gris. På Danske Spil spiller vi om cool cash!

Nå, men min bingomission begyndte, og jeg skulle nu fjerne fokus fra sportsspil og poker, og begive mig ind på pigernes domæne. Jeg håber det bliver lige så spændende som at snige sig ind i pigernes omklædningsrum...

Følg med senere idag, og se hvordan det så er gået mig!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce