Connery

Biludlejningsselskab tilbyder gratis biler til sundhedspersonale under nedlukning

Mange virksomheder er ekstremt pressede, på grund af restriktionerne, som Corona-krisen har medført her i landet. Det er ikke svært, at forstå, at der er desperation i billedet, men rigtig mange virksomheder vælger trods krisen at udvise det efterspurgte samfundssind, og det gælder også virksomheden Oscar Biludlejning. 

Biludlejningsselskabet har normalt en stor kundekreds i folk der flytter og tager på kør-selv-ferier, og det er der selvsagt ikke meget af, så derfor har virksomheden nu meldt ud, at de stiller deres biler gratis til rådighed, for det danske sundhedspersonale. 

ANNONCE
Biludlejningsselskab tilbyder gratis biler til sundhedspersonale under nedlukning

Dannie Hansen, der er co-founder i Hej Oscar, fortæller: "Vi er heldigvis ikke så hårdt ramt som f.eks. restaurations- og hotelbranchen, men resultatet er at vi har en hel masse biler, der bare står og samler støv.
Efter regeringen har forlænget den aktuelle nedlukning, ser det ikke ud til at være noget der ændrer sig før efter påske. Derfor kan vi ligeså godt få bilerne ud at køre. Bilerne er jo købt og betalt." 

Udlejningsselskabet tilbyder ansatte hos det danske sundhedsvæsen, at leje biler gratis for en uge af gangen, og inkluderer kilometer fra hjemmet til arbejdspladsen +10% oveni, så man også kan handle el. lignende. 

Du kan læse mere om tiltaget her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce