Connery

Billy Booze København

Vi havde fået et tip om en ny discountbar i København. Se hvordan det gik!

3 ud af 6 stjerner
Skal jeg tage jer seriøst med en iPhone som kamera??? - Billy Booze København Skal jeg tage jer seriøst med en iPhone som kamera???

Entrépris: Gratis

Babefaktor:  På det jævne

Aldersgennemsnit: 23-25 år

Barpriser: Priserne er helt i bund, og det er det bemærkelsesværdige ved dette sted! Det fulde barkort kan findes på dette link: http://www.billybooze.dk/?side=barkort

 
ANNONCE
Så var det tid til, at Connerys party crew igen trak i tøjet for at udforske det københavnske byliv. Vi havde fået et tip om at gatecrashe en åbningsfest på den nye discountbar Billy Booze, der opererer med et, i København, nærmest ukendt koncept; billige barpriser. Det måtte vi naturligvis tjekke ud!

 
ANNONCE
Vi stemplede ind kl. ca. 23, og blev mødt med synet af en virkelig lang kø, men traditionen tro blev alle andre forfordelt i forhold til byens bedste anmelderhold, hvorfor dørmændene ikke var sene til at lukke os ind i varmen... Der skal jo være nogen fordele ved at have "journalist" tatoveret i panden! (red. der kan i bare se drenge, at den så aldrig forsvinder er så en anden sag)

 

Vi kunne hurtigt konstatere, at stedet havde bestræbt sig på, at gøre noget særligt ud af åbningsaftenen. Det kom bl.a. til udtryk ved, at der blev uddelt gratis Gajol-shots, CULT Kay-Sar (ny øl fra Cult) og Barcardi drinks. Denne øvelse var de tilstedeværende gæster naturligvis særdeles begejstret for – inklusiv os! 

Beklageligvis opdagede vi kort efter ankomsten, at vores ellers så trofaste kamera var blevet smadret på vej hjem fra sidste bytur... Men hvem lider nød, når man har en iPhone 4? Vi besluttede os for at teste telefonen i action... At kvaliteten af billederne ikke er helt fantastisk, er dog intet ved siden af at ejermanden ikke havde opladet lortet, men 15 billeder blev det til, og det må sgu også være nok?
ANNONCE
Billy Booze’s beliggenhed er central placeret i indre by. Stedet ligger på adressen Kattesundet 6, som er en sidegade til strøget nær Rådhuspladsen. Det betyder selvfølgelig, at der er en hård konkurrence, og det kan være svært at differentiere sig i forhold til de utallige barer, der findes i området.

Billy Booze mener dog selv, at de har fundet løsningen – kvalitetsalkohol til faste lave priser!

Du kan slukke tørsten med en øl eller drink til intet mindre end 20 kr., og for dét skal stedet have kæmpe ros. Det er bestemt et prisniveau, der vækker minder om Connery-crewets dannelsesrejse til Sunny Beach eller Jomru Ane Gade i Aalborg!

Udover at købe drikkevarer til bemærkelsesværdigt lave priser, kan du også tæve dine venner i FIFA på stedets PlayStation 3 – hvilket også er et forholdsvis kontroversielt syn på barer i den kategori, Billy Booze tilhører.
ANNONCE
Hvad sagde du, jeg skulle med det reklame kort? - Billy Booze København Hvad sagde du, jeg skulle med det reklame kort?
Selve baren er placeret i en kælder, som giver stedet en intim stemning. På åbningsaftenen, var der utrolig mange mennesker, som gjorde det svært at indtage stedets siddepladser. De mange mennesker gjorde det til tider også til noget af et projekt, når man skulle købe noget at drikke. Man kan dog trøste sig med, at indholdet på drinkskortet er overskueligt, hvilket betyder, at bartenderne kan servicere kunderne forholdsvis hurtigt!
 
ANNONCE
Rock on derude! - Billy Booze København Rock on derude!
Et kæmpe minus er dog en nærmest ikke eksisterende garderobe!! Garderoben består af et marginalt stykke af bardisken, hvor der hænger 2-3 bøjlestænger, som maksimalt har kapacitet til omkring 50 jakker.

Vi ikke bare spår, vi ved efter åbningsaftenen at det er et problem, når der kommer mange gæster. Som en direkte følge af den lave kapacitet, var stedet simpelthen nødt til at lukke garderoben, og dermed muligheden for, at komme af med sin jakke.

Og som direkte konsekvens af det var det bestemt ikke noget kønt syn, at se talrige veldrejede kvindekroppe pakket ind i kæmpestore vinterjakker!
ANNONCE
Musikken, som kom fra DJ-pulten bagest i rummet, var ganske som på så mange andre barer – numre fra aktuelle kunstnere i pop, rock og r’n’b-genren. Billy Booze gør et stort nummer ud af at lytte til gæsternes musikønsker, og prøver så vidt muligt at afspille dem med det samme, og altså ikke tre kvarter efter, at man har ønsket en sang, som man tit oplever det rundt omkring.
ANNONCE
Alt i alt havde vi en udmærket aften, der dog delvist blev spoleret af, at vi måtte rende rundt med vores jakker på indenfor. Stedet formåede – på trods af den ellers spændende idémission – ikke at fremhæve sig på en synderlig positiv måde, og at dømme ud fra vores oplevelse på åbningsdagen kommer Billy Booze bestemt ikke til at etablere sig i gruppen af Københavns mest attraktive steder at gå i byen.

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce