Connery

Billige restauranter

Står kontoen på su-budget og vil du gerne nyde et godt måltid mad, så har du chancen på disse 3 billige restauranter.

Er man studerende og ikke har penge til hverken gourmetkøkken eller lækre fusionsanretninger på to-stjernede Michelin restauranter, så byder vores prægtige hovedstad på en ganske god vifte af fine køkkener der serverer mad til en yderst fornuftig pris.

Undertegnede har besøgt en del af disse low-budget restauranter i min tid som studerende og her er tre gode dugfriske bud på en fornuftig middag til en billig penge.

Riz-raz, Strædet:
Billige restauranter
Virkelig lækker middelhavs-restaurant, der er kendt for sin fine buffet til en billig penge. Buffeten har alt hvad hjertet begærer af lækre spcialiteter. Især deres tatziki og flødestuvede spinat er superlækker! Restauranten summer af liv og unge mennesker, og er et mægtigt sted at starte en bytur. Deres ala carte del er også lækker her bydes der på alskens gode ting fra grillen og så har de en yderst anbefalelsesværdig "Ugens Fisk" .

Den persiske restaurant, Valby Langgade:

Hyggelig lille restaurant i den Frederiksbergske del af Valby Langgade. Deres spisesedler ude på gaden lover tre retter for 99 frit fra kortet og der er meget at vælge i mellem. Af forretterne er rejer i hvidløg og stedets blæksprutte ringe yderst delikate. Blæksprutteringene især for de er lavet fra bunden og ikke noget med frost eller andre kedelige behandlingsformer. Som hovedret er der frit slag og der er rigtig mange lækre ting så bare slå jer løs. Til sidst en lille advarsel, deres tyrkiske kage er helt urimelig sød og en anelse kvalm så hold jer fra den. Ellers god fornøjelse!

Ankara ved Hovedbiblioteket:
Billige restauranter
Denne tyrkiske restaurant bryster sig af, at være byens første af sin slags. Stedet har en god klassisk buffet som man kan svælge sig i for lige omkring en hundredekroneseddel. Ikke verdens mest inspirerende buffet men fyldt med tyrkiske specialiteter, der er fordansket en anelse i smag og udseende. Deres ala carte kort spækket med lækkerier og overgår klart stedets buffet. Især er den anatolske pande et besøg værd og stedets tomatsuppe er også ganske udmærket. Kommer i fredag eller lørdag kan i være heldig at støde ind i en halvfed over the hill mavedanser (det siges at de skal se sådan ud) hun er vældig underholdende.

København byder på mange flere fornuftige prisbillige muligheder så det er bare at kaste sig ud i hovedstadens gastronomiske mekka!
Del