Connery

Billig iPhone: Apple er klar med iPhone SE 2020

Apple er klar med 2. generation SE

Er du simpelthen træt af, at skulle cashe et kæmpe beløb ud, når det er tid til en ny iPhone? Så kender du sikkert allerede til Apples SE-serie, det prisbillige produkt i iPhone-serien. 

Apple er nu - langt om længe - klar med en ny SE-variant. Det er 2. generation af iPhone SE, og for nemheds skyld, kalder vi den SE2020. 

ANNONCE
iPhone SE - Billig iPhone: Apple er klar med iPhone SE 2020 iPhone SE

Apple ruller et nyt, men genkendeligt design ud på den nye SE-model, det er nemlig hentet fra iPhone 8, og er et af de mere populære iPhone-designs, når vi kigger tilbage. 

iPhone SE2020 er en smartphone til en overkommelig pris, der starter ved 3.699 kroner, men det er ikke bare en iPhone 8 med ny branding. 

Nævnværdig er især A13-bionic chipsettet, der blev introduceret i iPhone 11 og 11 Pro, og som populært set er en af de, lige nu, hurtigste chipsets der findes i smartphones. 

iPhone SE er ikke en stor kameratelefon, men Apple fortæller, at de har lanceret det bedste enkeltkamerasystem i en iPhone nogensinde, det mener de at opnå med et 12 megapixel vidvinkelkamera, der benytter A13-chipsettets Neural Engine (AI), til at optimere fotos i forskellige situationer, og der er både portrætfunktion og dybdekontrol. Kameraet understøtter desuden Smart HDR og kan også optage video i 4K opløsning med 60 billeder i sekunder (60FPS)

Den 4.7" store (lille) skærm er en Retina HD skærm, der understøtter Dolby Vision og HDR10-videoafspilning. 

Desuden trådløs Qi-opladning og er støv-og vandtæt efter en IP67-klassificering. 

iPhone SE 2020 kommer i tre farver: Sort, hvid og (PRODUCT)RED. 

Pris og tilgængelighed:

iPhone SE kan forudbestilles fra 17 april, og sættes til salg fra den 24. april 2020. 
Prisen starter i 3.699 kroner for en 64GB-variant, mens den også fåes i 128GB og 256GB, 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce