Connery

Billedgalleri: Kom med ind i Danmarks vildeste fodboldbutik

Komplet med fodbold-bur, mini-museum og indretning for 6 millioner

Den prisvindende online-butik Unisport.dk slog i sidste måned dørene op for en splinterny Flagship Store midt i København. Butikken har kostet 6 mio. kroner, og er udviklet i samarbejde med det internationalt anerkendte designbureau Brinkworth, der har udført opgaver for bl.a. Nike og Diesel. Vi har været forbi butikken, så du kan få et kig ind i Danmarks vildeste fodboldbutik.

Unisports specialdesignede fodboldbutik er et slaraffenland for fodboldfans med stort F. Her handler det om fodbold – og kun fodbold! Butikken har kostet 6 mio. kroner og inviterer folk ind i et på én og samme tid analogt og digitalt fodboldunivers, hvor der er kælet for den mindste detalje.

ANNONCE
 Billedgalleri: Kom med ind i Danmarks vildeste fodboldbutik

Som den eneste danske sportbutik har Unisport.dk etableret en ”try-on zone”, der er et mini-fodboldbur belagt med kunstgræs. Her kan man afprøve fodboldstøvlernes egenskaber, fit og boldberøring ved at aflevere den ind en såkaldt ”rebounder”, der sender bolden tilbage i dine fødder. Og fodboldstøvler er der masser af. I kælderen på den nye butik finder man butikkens ’boot room’, der i højsæsonen vil vise et sortiment af 250 forskellige fodboldstøvler.

ANNONCE
 Billedgalleri: Kom med ind i Danmarks vildeste fodboldbutik

I hjertet af butikken finder man et fast mini-museum, der altid viser en udstilling med unikke fodboldprodukter, som ikke kan opleves andre steder i verden.

Ved åbningen udstillede butikken prototyper af Adidas’ Primeknit fodboldstøvler, som er den nyeste innovation inden for fodboldstøvler. En teknologi der gør, at man i 2016 vil se professionelle fodboldspillere have fodboldstøvler helt uden snørebånd.

ANNONCE

Den nye butik er udstyret med 18 digitale skærme og tablets, hvor man kan læse informationer om produkterne og se videoanmeldelser fra Unisport.dk’s egen WebTV-kanal. Integrationen af online og offline er kendetegnet for den nye butik, der hiver Unisports digitale online-univers med ind i den fysiske butik.

Se billedgalleriet ovenfor.

ANNONCE
Unisport Flagship Store

Hvor: Vimmelskaftet 42, 1161 København K., lige ved Jorcks Passage

Del

Seneste nyt

Annonce