Connery

Biligere og bedre: Samsung Galaxy Z Fold2

Priser og specifikationer for Samsungs nye Fold

Det kan være dyrt at være en early adopter, og da Samsung sidste år introducerede deres første foldbare smartphone, Galaxy Z Fold, var det bestemt en sandhed. 15.900 kroner lød den vejledende salgspris på. 

Nu er Samsung klar med næste model Fold, og den nye model bliver billigere, lige præcis 101 kroner. 15.799 kroner er prisen for den nye Samsung Galaxy Z Fold2, der er klar i butikkerne den 18. september.

Prisen er høj, men forbedringerne fra sidste års model, er betydelige, og ud fra hvad vi har set på tekst og videoer, er der tale om en bedre samlet pakke.

Samsung Galaxy Z Fold er blevet forbedret på næsten alle fronter. En vigtig af disse er at finde på fronten, hvor man nu finder en skærm der udnytter overfladet til fulde, med en 6.2" skærm der fra kant til kant - den første model havde også en skærm på fronten, men denne var betydeligt mindre og gjorde smartphonen mindre anvendelig i sammenfoldet tilstand. 

ANNONCE
Samsung Galaxy Z Fold2

Det er svært ikke at fascineres af det foldbare format - det var vi ved sidste års model, der dog både blegner - og kommer til at ligne en tidlig prototype, i forhold til den nye Fold2. 

Samsung Galaxy Z Fold2 er en luksus-smartphone, der bærer alle de nyeste hardware-elementer fra ende til anden. Motoren er det hurtige Qualcomm Snapdragon 865 chipset, der giver smartphonen kræfter som (minimalt) overgår den nye Note20-serie. 

ANNONCE
Biligere og bedre: Samsung Galaxy Z Fold2

Hovedattraktionen er den foldbare skærm, der er bedre og større - 7.6" med 120Hz adaptiv refreshrate ved en opløsning på 2208x1768 pixel. 

Denne gang er der minimale - og lækre hole punch kameraer på både hovedskærmen og fronten - 10 megapixel til de hurtige snapshots og videokald. Det er fint - men har man behov for bedre selfies  eller videoer af sig selv, kan man benytte hovedkameraet på bagsiden af Fold 2. 

Her er tre linser og et design hentet fra Samsungs nye Galaxy Note20 Ultra. Disse kameraer kan man bruge på mange måder - og også til selfies i udfoldet tilstand.

ANNONCE
Biligere og bedre: Samsung Galaxy Z Fold2

Samsung har arbejdet hårdt med brugerfeedback fra de første foldbare produkter, og med dette fokus er der blevet optimeret i både funktioner, user interface og konstruktion. 

Hovedskærmen er lavet af Samsungs Ultra Thin Glass, der skulle give en mere eksklusiv fornemmelse end tidligere, og hængslet er blevet forbedret, mindre synligt og ..fejer støv væk. 

ANNONCE
Biligere og bedre: Samsung Galaxy Z Fold2

Galaxy Z Fold2 har også mulighed for lidt personlig tilpasning på det fysiske look - dækslerne der dækker hængslet er nemlig udskiftelige - og Samsung sælger fire forskellige hængselfarver: Metallic Silver, Metallic Gold, Metallic Red og Metallic Blue.

For en smartphone med så meget skærmareal, er produktivitet en nærliggende optimeringsfaktor - og her er der lagt endnu mere fokus på mulighederne for tilpasselige multi-app vinduer, mens den nye Flex Mode som også benyttes i Samsung Flip, gør det lettere at være håndfri i forhold til både at se videoer - optage dem. 

ANNONCE
Biligere og bedre: Samsung Galaxy Z Fold2

Flex-mode kan også forvandle smartphonen til en lille "laptop", der selv placerer keyboard på den liggende skærm, takket være Samsungs samarbejde med app-udviklere fra blandt andet Google og Microsoft.

Ved første øjekast lader Samsung Galaxy Z Fold2 til at være en rendyrket luksustelefon - denne gang med alle de bedste specs - og det er en vigtig faktor i ligningen, om at skabe den fedeste smartphone. 

Tilgængelighed

Galaxy Z Fold2 kommer i farverne Mystic Black og Mystic Bronze og har salgsstart den 18. september og har en vejledende pris på 15.799 DKK. Specialmodeller bliver tilgængelige via samsung.com. Det indbefatter farverne: Metallic Silver, Metallic Gold, Metallic Red og Metallic Blue.

ANNONCE
Samsung Galaxy Z Fold 2 - Specifikationer

Hovedskærm: 7.6" QZGA+ AMOLED 2X Infinity Flex Display (2208x1768 pixel) 373ppi
Coverskærm: 6.2" HD+ Super AMOLED (2260x816 pixel) beskyttet af Corning Gorilla Glass Victus
Dimensioner: Foldet - 68x159.2x16.8mm | Åben - 128.2x159.2x6.9mm
Vægt: 282 gram
Chipset: Qualcomm Snapdragon 865+ 5G
Kamera (Frontskærm og hovedskærm): 10MP selfiekamera
Hovedkamera: Tripple setup, 12MP ultra vidvinkel, 12MP vidvinkel OIS, 12MP telephoto OIS. 2x optisk zoom 10 z digital zoom.
Hukommelse: 12GB RAM
Lager: 256GB intern UFS3.1
Batteri: 4500 mAh, 25 Watt powercharge, trådløs opladning og reverge charge.
SIM: NanoSIM + eSIM
Lyd: Stereohøjttalere - virtual surround med Dolby Atmos. 

Kommer desuden med tilbud om et års Samsung Care+ forsikring med selvrisiko på 969,- kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce