Connery

Bilerne til den nye Bond-film er afsløret!

Så er der officielle biler til den 24. Bond-film Spectre!

Så er det officielt monsterfed Jaguar i James Bond Spectre...

... Og Land Rover, og Range Rover!

Jaguar Land Rover har nu meddelt, hvilke modeller der skal medvirke i SPECTRE – det 24. James Bond-eventyr fra Albert R. Broccolis EON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer Studios og Sony Pictures Entertainment. Der medvirker bl.a. flere Jaguar C-X75, Range Rover Sport SVR og Defender Big Foot, der er leveret af Jaguar Land Rover Special Operations.

Jaguar C-X75 medvirker i en spektakulær biljagt gennem Rom sammen med Aston Martin DB10. C-X75-modellerne er bygget i samarbejde med Williams Advanced Engineerings fabrik i Oxfordshire, England. De scener, hvor de kraftigt ombyggede Land Rover Defenders og Range Rover Sport SVR medvirker, er allerede optaget i Østrig. Range Rover Sport SVR er den hurtigste og kraftigste Land Rover nogensinde.

De effektive Big Foots blev bygget af Special Operations-divisionen med enorme 37-tommers terrændæk beregnet til det ekstreme terræn. De har også specialdesignet ophæng og forbedret karrosseribeskyttelse.

John Edwards, adm. direktør for Jaguar Land Rover Special Operations: "Det er et spændende samarbejde for Jaguar Land Rover og en mulighed for at vise alle de fantastiske ting, vores Special Operations-team kan byde på."

Hop ind på Motorsektionen og læs mere om de lækre øser:

Jaguar C-X75

Land Rover Defender Big Foot

Range Rover Sport SVR

Del

Seneste nyt