Connery

Big Fat Snake på plænen i Tivoli

Måske Danmarks bedste liveband i aktion i Tivoli på en grå og trist fredag.

Med overvægten lagt på deres nyeste udspil, "Play It By Ear" og et DB niveau, der ikke engang kan få mine naboer til at hidse sig op, må koncerten siges at være middel og ikke mere.

Tjaah...hvad skal jeg sige?

Jeg er storelsker af Big Fat Snake (se andre BFS artikler af undertegnede), på plade, men i den grad live, da deres lysende talent for at starte en fest for alvor virker, når de spiller live.
ANNONCE
Big Fat Snake på plænen i Tivoli
Deres seneste cd, "Play It By Ear" er en glimrende plade, som jeg også skriver i min anmeldelse, men den har jo ikke været på markedet i 10 år, og sangene kan derfor heller ikke betegnes som værende klassiskere eller gode gedigne "slagere". Okay, der er "Sunshine Man", "Foot in the Door" og titelnummeret, men så er de potentielle kommende klassiskere vist nok også nævnt.

Når ret skal være ret, så har vores alle sammens elskede have fået naboklager, JA KRAFTEDME' !!!! Tivoli spiller for højt åbenbart? (det fortæller det rygte jeg har hørt)

Nu er det måske mig, der er lige lovlig glad for musik, men hvilken slags menneske er så nederdrægtig smålig og inadvendt, at de klager over "Fredags rock" i Tivoli ?

Det er sgu mig en gåde. For helvede hvor skal man gå i små sko!

Hmm, det nytter jo ikke meget at brokke sig over en eller anden, sikkert en gammel hejre på 90 år der knap nok ville ligge mærke til en terrorbombe midt i formiddagsluren, MEN FREDAGS ROCK! - det kan hun fandme høre......(okay det er så det billede jeg har skabt inde i mit ellers rolige hoved, men det er sgu da SYGT!)

Små mennesker giver mig lyst til at hive den gode gamle Marshall forstærker frem og fyre MAX op under skidtet, bare sådan lige for at pisse en eller anden af...

Aaah det var rart!

Nå vi skal vel videre i teksten, så here goes....

Big Fat Snake kan sikkert ikke spille dårligt, de kan garanteret ikke engang finde ud af at sprænge en guitarstreng, eller smadre et trommeskind. De virker usandsynligt selvsikre på scenen og alt kører sgu for dem. (Pisse irriterende når man selv er musiker og strengene til tider flyver om ørene på en!)

Jeg talte 0 fejl i fredags. Flere end 10 småting, som ligger på verdensklasse niveau og alligevel er koncerten som helhed KUN middel. Hvorfor?

Fordi de kan gøre det bedre, og jeg har set/hørt det 1000 gange før, derfor!

Dernæst droppede jeg at lytte 100% seriøst efter en time da jeg simpelthen var alt for sur til at koncentrere mig om nabofesten (som koncerten lød som 12 meter fra scenen!)

Konklusionen må være: bandet spillede sgu fedt nok, men Tivoli er enten nødt til at slå den gamle dame ihjel eller stoppe det fredags rip-off da jeg sjældent har været til noget så ANTI-Rock'et.

ØV!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce