Connery

Big Blogger Business

I 2019 er influencers uundgåelige, de er allestedsnærværende og det er god forretning. Her får du 5 voksne influencers, der er på toppen i år:

Bloggere, youtubere og instagrammere er gået fra at være en sidenote i medielandskabet til at være store udråbstegn, der trækker enorme tilskuerskarer og sætter nye opstartsvirksomheder igang. Det er big business - og interessen for de enkelte individer er stor. 

Buzzwordet hedder ‘Influencer’, og det bliver flittigt brugt af alle de store brands. Det amerikanske udtryk, der slet og ret betyder influent, dækker over den indflydelse, som de danske personer har overfor deres tilskuere - en indflydelse, der kommer i kraft af den relation, som er blevet opbygget med en bred tilskuerskare, ved ofte at dele personlige historier, der får tilskueren til at relatere, sympatisere og i mange tilfælde idolisere den givne influencer. 

I 2019 er influencers uundgåelige, de er allestedsnærværende og det er god forretning. Her får du 5 voksne influencers, der er på toppen i år:

ANNONCE
Mascha Vang - Foto: Discovery Networks Danmark - Big Blogger Business Mascha Vang - Foto: Discovery Networks Danmark

Mascha Vang

Mascha Vang er indehaver af en af danmarks absolut største blogs maschavang.dk, men hendes oprindelige gennembrud til det offentlige søgelys skete med reality-programmet Paradise Hotel i 2005. 

Siden da er meget vand løbet under broen, og sideløbende med værtskaber på The Voice TV, brevkasseredaktør-rolle i mandebladet FHM startede hun op som en af de første dedikerede livsstilsbloggere i landet. 

Bloggen en stadig en stor driver for Mascha, der i 2015 startede sit eget blognetværk, Blogly, der blev opkøbt af konkurrenten Bloggers Delight ved udgangen af 2017. 

I dag er Mascha også med-indehaver af en hudplejeserie og et børnetøjsmærke - ligesom hun kan skrive kagebogsforfatter på CV’et. Desuden har hun netop haft premiere i Kanal 4 programmet Beauty Bosserne, der går tæt på livet med hendes arbejde i de mange virksomheder og partnerskaber. 

SoMe Følgere: 300.000+ 

ANNONCE
Irina Olsen - Foto: Discovery Networks Danmark - Big Blogger Business Irina Olsen - Foto: Discovery Networks Danmark

Irina Olsen - Irina the Diva

Irina, der startede sit liv som skøjteprinsesse, tog en detour til reality-programmerne, som hun hurtigt vekslede til en velbesøgt blog. Irina er først og fremmest beauty-influencer. Det skinner igennem på både bloggen, Instagram og YouTube, hvor indhold som make-up guides og tøjinspiration fylder en hel del. 

Men ind imellem dette skildres også et brutalt ærligt portræt af en kvinde, der kæmper med samme hverdagsproblemer som alle andre. Med en lille pige, en mand, der arbejder som musikartist, og en hverdag, hvor man bliver bejlet til fra alle sider, er der nok at se til. Hun bruger også sin taletid til at gribe fat i problemer omkring angst, stress og parforhold på en relaterbar måde, der har sikret hende en kæmpestor og trofast følgeskare - fra både kvinder og mænd. Irina er som Mascha også højaktuel i programmet Beauty Bosserne.

Senest har hun lanceret en make-up serie i samarbejde med en stor make-up producent, ligesom hun ofte er tv-aktuel i kraft af sin brede appeal. 

SoMe Følgere: 275.000+

ANNONCE
Matilde Trobeck - Foto: Emily Spiro - Big Blogger Business Matilde Trobeck - Foto: Emily Spiro

Matilde Trobeck - Helsematilde

Matilde er trods blognavnet ikke rendyrket helsekost-blogger. Faktisk dækker hun en bred vifte, som blandt andet dækker hendes intensive crossfit-rutiner, og ja, sund kost - men et af hendes helt store træk er ærlighed.

Matilde skildrer selv sit drive således: 

“Det som driver mig, er lysten til at bidrage med noget autentisk og noget ægte. 
Jeg vil gerne være en form for en pause på SoMe. Et sted hvor særligt piger,kan trække vejret og ikke føle, at de skal leve op til alt muligt. Jeg vil gerne være naturlig og skildre hele min hverdag og mit liv. Jeg vil gerne være ærlig. Jeg vil gerne nedbryde tabuer og tale om det, som vi helst ikke vil tale om. Kærestesorger, at miste en, du elsker, sorg og kriser - men også strækmærker og skæve tænder. 

Jeg vil gerne være uperfekt og vise at jeg er et lykkeligt og helt menneske, selvom at jeg ikke ligner en supermodel og har et perfekt liv.”

Matilde har blandt andet udgivet en bog om sundhed, driver foredragsforretning, og så er hun officiel brand-ambassadør for Reebok i Norden. Matilde faciliterer også en række fællesskabgrupper på Facebook, hvor hun slår et slag for ensomheden med en række grupper som “Find en veninde - #dueraldrigalene” - et frivilligt arbejde, som hun vandt Fællesskabsprisen for i 2018

SoMe Følgere: 77.000 

ANNONCE
Allan Torp - Bungalow5.dk - Foto: Abdellah Ihadian - Big Blogger Business Allan Torp - Bungalow5.dk - Foto: Abdellah Ihadian

Allan Torp - Bungalow5

Mandlige bloggere er en mere sjælden race end kvinderne, men de findes, og vi har også en række dygtige herhjemme. 

Allan Torp, der blogger og instagrammer under navnet Bungalow5, er en inspirerende indretningsblogger, der også har velplacerede afstikkere til beklædning og gode rejseindlæg. 

Bungalow5.dk er et godt sted at finde inspiration til at imponere din omgangskreds. Allan har nemlig en rigtig god sans for traditionelle danske designikoner, den skandinaviske minimalisme og en sans for ret maskuline detaljer, der oser af god smag - og overhovedet ikke af cigartunge mandeværelser; du ved dét der ikke-beboelsesvenlige kælderværelse, din onkel indrettede tilbage i 80’erne. 

Allan blogger i dag primært på engelsk, og har fundet en stor følgerskare i udlændinge, der efterstræber den skandinaviske stil. Dette fokus har også affødt bogen ‘Scandinavian Style at Home’ - en indretningsguide, der tager læseren igennem de enkelte rum samt flere designsamarbejder for møbelvirksomheder.

SoMe Følgere: 36.000 

ANNONCE
Anders Hemmingsen - Foto: Sarah Buthmann - Big Blogger Business Anders Hemmingsen - Foto: Sarah Buthmann

Wildcardet: Anders Hemmingsen - Andershemmingsendk

Anders Hemmingsen er ikke den første, man tænker på, når snakken falder på influenter, men den tidligere bogholder er influent i sin helt egen ret. 

Anders har opbygget en misundelseværdig karriere på at finde og dele sjovt indhold ved hjælp af instagram-profilen Andershemmingsendk. Og hvad der startede i det små, voksede sig pludseligt kæmpestort, og før han vidste af det, grinte hele Danmarks ungdom med på hans fornøjeligheder - det landede ham et job ved det forhenværende dagblad Metroxpress, der senere flyttede med til BT, hvor han i dag har sin daglige gang - ved siden af de sociale medier. 

Hemmingsen kan også skrive forfatter på CV’et, da han har udgivet to tematiserede bøger ‘Den Store Tinderbog’ og ‘Hemmingsens Billedbog’. 

Værende indehaver af Danmarks nok største Instagram-konto, er Anders yndet mål for influencer-kampagner, ligesom han ofte træder til under indsamlingsshows og andre gode formål. 

SoMe følgere: 941.000 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce