Connery

Big Bang Unico Gourmet: Hublots fire-stjernede Michelin-ur

Udviklet i samarbejde med fire flere-stjernede Michelin-kokke

En aften satte Hublot-holdet sig ned med fire højt Michelin-begavede kokke i køkkenet, for at kreere en ny ret: Et firestjernet-michelin ur. 

Yes, story-telling er stadig alfa og omega når det kommer til ur-industrien, og det gælder også for Hublots løbende samler-serie, der spænder over vidt forskellige modeller i Big Bang Unico-serien.

ANNONCE
Hublot Big Bang Unico Gorumet - Big Bang Unico Gourmet: Hublots fire-stjernede Michelin-ur Hublot Big Bang Unico Gorumet

Resultatet af køkken-brainstormen er blevet et ur, der taget afsæt i lokket fra damascus-stålet, som kokkenes favoritknive er udfærdiget i. 

Damascus-lokket er gennemgående i stilen på det 42 mm Big Bang ur, der kommer på en velcrorem - som er en praktisk anordning, når det kommer til køkkenarbejde med ur på håndleddet - og så er den produceret af stoffet fra et forklæde. 

De fire Michelin-kokke, der har været med til at skabe uret er Anne-Sophie Pic - den kvindelige kok i verden, med flest Michelin-stjerner til sit navn. Yannick Alléno fra Pavillon Ledoyen. Paul Pairet med fire tre-stjernede Michelin-bedrifter i bagagen. Eneko Atxa, der er en af de yngste kokke der har modtaget tre michelin-stjerner. 

Hublot Big Bang Unico Gorumet produceres i 200 eksemplarer.

ANNONCE
Del

Seneste nyt