Connery

Bezel styling: Sådan giver du dit smartwatch et helt nyt look

Stylingsprodukter til Galaxy Watch, Apple Watch og Fitbit, der rent faktisk er nice

Jeg er den glade ejer af et Samsung Galaxy Watch i 46mm fra 2018. Uret har alle de funktioner jeg egentlig har brug for i et smartwatch, men alligevel har jeg fra tid til anden haft lyst til at skifte - simpelthen fordi jeg godt kunne tænke mig et andet look, end den kulsorte urkrans, der omgiver det ellers herlige ur.

En del af ændringen af looket på ens smartwatch - og langt de fleste på markedet i dag, kan ændres med et snuptag, takket være quickrelease urremme og lænker, men selve uret er sværere at skifte dele på.

Det er ikke fordi det er svært at finde dele til at pifte populære gadgets op med - men rigtig mange af dem er enten noget billigt bras - eller lige en tand for dyrt. Men så faldt jeg over kinesiske Ringke, der egentlig startede med at lave smartphone-cases, men som nu har bevæget sig over i at producere stylingsprodukter til smartwatches. 

Produkterne ser lækre ud på billederne - og hvad jeg kunne læse mig til, var det høj kvalitet i udfræst metal - med gode detaljer. Derfor besluttede jeg mig for at teste produktet af. I denne omgang en stlingskrans til mit Galaxy Watch. 

Det var desværre ikke let at finde hos en dansk forhandler, så jeg tog chancen og bestilte en stylingsring på Amazon.com til den nette sum af 12 dollars + godt 8 dollars for fragt til Danmark. 

ANNONCE
Bezel styling: Sådan giver du dit smartwatch et helt nyt look

Efter små to uger dukkede pakken op fra Amazon, og selvom jeg havde haft bange anelser, blev jeg positivt overrasket. 

Ringke har lavet et absolut lækkert produkt, der både i indpakning og fit, er helt fænomenal for prisen. 

Bezel styling: Sådan giver du dit smartwatch et helt nyt look

Stlingskransen fra Ringke fungerer som et ganske tyndt overlæg i metal, der med specialskårede dobbeltklæbende limpuder fastgøres til smartwatchet, efter en åbenlys rengøring og afspritning af overfladen på uret. 

Jeg ville næsten ønske, at jeg kunne skrive en ganske lang og udførlig guide af processen, men operationen var så forbandet let, at hele processen tog under et minut - og jeg er enormt tilfreds med slutresultatet.

ANNONCE
Galaxy Watch med Ringke Bezel Styling - Bezel styling: Sådan giver du dit smartwatch et helt nyt look Galaxy Watch med Ringke Bezel Styling

Simpelt og genialt, og så laver Ringke selvfølgelig stylingsprodukter til et væld af de mest populære smartwatches; her er hele udvalget, se om du kan finde dit:

  • Galaxy Watch 3 45mm
  • Galaxy Watch 3 41mm
  • Huawei Watch GT 1/2
  • Fitbit Versa 1/2
  • Apple Watch 1/2/3/4/5
  • Galaxy Watch Active 1/2
  • Galaxy Watch 46mm
  • Galaxy Watch 42mm
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce