Connery

Beyoncé kan tjene 14 milliarder kroner på sin Renaissance tour

Queen Bey kører med klatten

Beyoncé er uden tvivl en af de største artister i verden. Og med den titel kommer der også store økonomiske fordele. Det er velkendt, at Beyoncé og hendes mand Jay Z er blandt de rigeste i musikbranchen, og nu kan Beyoncé se frem til muligvis at udvide formuen yderligere. Ifølge Forbes står Beyoncé til at tjene op mod 2,1 milliarder dollars, eller lidt over 14 milliarder kroner på sin Rennaissance-tour. 

Estimatet er baseret på den mest optimistiske antagelse af billetsalg, og også at hun tager 80% af omsætningen fra salg af merchandise på sin tour, i profit. Beyoncé's billetpriser er nemlig ikke helt billige. Ifølge Forbes har Beyoncés koncertbilletter en gennemsnitspris på 700 dollars (4723 kr).Det er 7 år siden Beyoncés sidste solo-tour, så superstjernens fans forventes at være villige til at rive billetterne væk, på trods af de høje priser. 


De fleste datoer er allerede udsolgt, men er man interesseret i at se Beyoncé, er det muligt at få billetter. Men så skal man også en tur til Stockholm.

Om det høje indtjeningsestimat holder vand, må vi vente med at se. Men uanset hvad, går Beyoncé nok ikke bankerot lige foreløbigt. Det er ikke for sjov de kalder hende Queen Bey.

ANNONCE
Del

Seneste nyt