Connery

Betting tips 28. Januar

Sådan vinder/taber du penge i aften!

Pressefoto - Betting tips 28. Januar Pressefoto

Vi er ved at teste et par nye skribenter ud, og blandt dem er der en der påstår han er hård til at spå om fremtiden i bold. Vi siger: Alle forslag der bliver fulgt, eller ikke fulgt er på egen regning! God kamp!


Premier league

Southhampton v Arsenal (2 @ odds 2.0 bet365)

Klokken 20:45 tirsdag aften gæster The Gunners, st. mary’s stadium. Det bliver en kamp mellem nr 1 og nr 9 i Premier league.

Southhampton ligger nr 9 med 31 point i Premier league. De startede året med et nok forventet nederlag til Chelsea, men er efterfølgende kommet med, med en sejr over på 1-0 over WBA og for et par dage siden slog de Yeovil 2-0 i FA cuppen. Og med uafgjorte resultater på 1-1 mod stærke hold som Manchester City ved de at de kan drille de store hold. 

Arsenal indtager forsat 1-pladsen i Premier league, og de skal gå efter de 3 point for at blive der. De er rigtig stærke og har vundet de seneste 6 kampe , så jeg forudser en svær kamp for hjemmeholdet Southhampton.

Form:

Southhampton: T-T-V-V-U-V

Arsenal:  V-V-V-V-V-V

Tidligere opgør.

De 2 sidste opgør er endt med en uafgjort 1-1 (1-1-2013)

Senest blev det 2-0 til Arsenal (23-11-2013)

Tip:

Mit bud er en ren sejr til Arsenal, den skal prøves til odds 2,0 (bet365) Med form arsenal har vist ser jeg en god værdi i dette odds.
 

 

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce