Connery

Betal dig til undskyldningen

Nyt internetfirma gør det sure arbejde for dig...

En ny internettjeneste ved navn 'SPEAK4YOU.dk' er det nyeste skud på stammen af underlige firmaer, som i ny og næ dukker op på nettet. Som navnet angiver, har vi altså her at gøre med et firma, som specialiserer sig i at tale for dig.
Betal dig til undskyldningen
Hvad er det?
'Kort fortalt, handler det om kommunikation mellem mennesker.

Det er ikke altid let at holde hovedet koldt og hjertet varmt, når følelserne er helt oppe i det røde felt, og det er hér, at SPEAK4YOU.dk kommer ind i billedet.

Vi tager os af at slå op for folk på en ordentlig måde. Vi giver undskyldninger, fortæller hemmeligheder, og fortæller det, man selv har svært ved at få sagt. Vi kan også skrive det første brev til ham eller hende, du gerne vil i kontakt med.'

Men men men
Det lyder jo meget godt alt sammen, men forestil Jer nu følgende scenarium:

En totalt opdigtet person ved navn 'Christian' benytter sig af tjenesten, fordi han ønsker at smide sin roommate ud, men Christian besidder ikke selv modet til det.
Derfor skriver Christian til SPEAK4YOU, at han ønsker forholdet til "Mads" skal slutte - men på en god måde. Christian betaler velvilligt 150,- for denne ydelse.
SPEAK4YOU klarer skansen og formulerer et brev, som de sender til Mads med følgende ordlyd:

'Kære Mads

Det har været utroligt svært at skrive dette brev og krænge mine inderste følelser ud. Jeg vil derfor gøre det kort. Mads; jeg kan ikke længere elske dig. Det er ikke dig, der er noget galt med, det er mig. Jeg har på det seneste eksperimenteret meget med min seksualitet, og har nu fundet ud af at det er på tide, at vi må ende dette smukke forhold.

Christian'

Connery.dk siger: Hvem har brug for andre til at håndtere ens privatliv. Rigtige mænd gør det selv!

Men! Skulle der være nogle, som alligevel bliver fristet af 'SPEAK4YOUs' koncept, så skal det da ikke koste Jer noget at få lidt bogstaver.

Derfor vil jeg ganske gratis stille min fyldepen til rådighed for skæbner, som har brug for et skub i den rigtige retning. Skal kæresten fyres, skal en hemmelighed afsløres eller en undskyldning gives, så skriv til mig på [email protected] - diskretion er en æressag!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce