Connery

Bespoke 4-door Flex er et vanvittigt køleskab med indbygget tv, AI-kamera og ekstremt meget plads

Samsung kører videre på AI-sporet

Siden de lancerede deres første "smarte" køleskab for mere end et halvt årti siden, er der efterhånden kommet mange funktioner til Samsungs vilde Family Hub køleskabe, og mens du selvfølgelig kan streame diverse serier og film, samt blive opdateret på TikTok og lignende på køleskabslågens 21" store skærm, er der stadig forbedringer i vente. 

I 2024 satser virksomheden hårdt på kunstig intelligens, og det er da også en af de bærende funktioner i det nye 4-Door Flex køleskab, der blev fremvist på CES2024 og finder vej til norden senere på året. 

Family Hub appen er ikke ny, men forbedret og det samme gælder det indbyggede kamera, der skal hjælpe med at identificere madvarerne du placerer i skabet. Samsung Food-appen kan forbinde til din Samsung Health-profil og tilpasse opskrifter baseret på dine kostbehov. 

Køleskabet har også fået en foto til opskrift-funktion der kan genkende madvarer fra fotos og generere bud på relevante opskrifter. 

Køleskabets store masterpiece - AI-kameraet har stadig lidt begrænsninger. På tidspunktet for messen kunne det genkende 33 forskellige madvarer (Mens flere formentlig tilføjes løbende) og så skal brugere stadig selv indtaste udløbsdatoer på madvarer manuelt, for at blive notificeret når de er ved at gå på dato.

Samsung lægger tydeligt vægt på deres AI-funktioner i deres nye vision, spørgsmålet er bare, hvor længe der går end vi får det gennemført intelligente køleskab, der helt minimerer behovet for at tænke selv! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce