Connery

BeoSound Emerge: Bang & Olufsens tyndeste højttaler passer direkte i bogreolen

B&O har en ny bejler til kategorien af kompakte WiFi-højttalere

Med en bredde på blot 6.7 centimeter, må den nye højttaler fra Bang & Olufsen sige at levere på sit ankomstråb: En ultraslank WiFi-højttaler. 

Beosound Emerge er den seneste ankomne i lineuppet af WiFi-højttalere hos B&O, og til trods for den kompakte størrelse, leverer den lyd med et fuldt frekvensområde (Hvis vi skal bruge B&O's eget sprog). I dette tilfælde fra 49 til 22.000 Hz. 

ANNONCE
BeoSound Emerge: Bang & Olufsens tyndeste højttaler passer direkte i bogreolen

Højttaleren har et meget markant design, og minder om noget der er designet til at passe direkte ind på en bogreol - hvilket nok heller ikke er langt fra den tiltænkte user case. I hvert fald er højttaleren designet til at kunne levere en gennmemført musikoplevelse i et mindre rum - eller supplere eksisterende WiFi-højttalere for at brede lyden ud over et større rum. 

ANNONCE
BeoSound Emerge: Bang & Olufsens tyndeste højttaler passer direkte i bogreolen

Emerge er designet i et samarbejde mellem Benjamin Hubert fra designbureauet Layer og Bang & Olufsens akustiske ingeniører - resultatet er en flot højttaler, der også lyder godt. 

Inde i selve højttaleren er der blevet plads til både mellemtone diskant og basenheden - Basenheden er en ganske stor en på 100 mm, og er placeret sidevendt - med lyden afgivet ud gennem bagsiden - som herfra har god mulighed for at kanalisere de lavfrekvente toner ud i hele rummet. 

ANNONCE
BeoSound Emerge: Bang & Olufsens tyndeste højttaler passer direkte i bogreolen

Den nye Beosound Emerge bygger videre på den bæredygtige filosofi der blev introduceret i Beosound Level - med en modulær opbygning. Det betyder i praksis at: Hvis tilslutnings eller streamingteknologien bliver forældet, kan det skiftes ud til et nyt model med seneste teknologi. Et forsøg på at fremtidssikre højttaleren, som nok hilses velkommen, af mange der har knapt så gode erfaringer med den hurtigt udviklende teknologi, som over de seneste 10 år, har gjort mange trådløse musikanlæg hurtigt forældede. 

Højtaleren er primært en wifi-højtaler, men er også udstyret med Bluetooth 5.0, Ethernet, og et kombineret optisk/jack line-in stik. 

Emerge understøtter streaming fra Chromecast (med indbygget Google Assistant), Apple Airplay 2, Spotify Connect og direkte bluetooth-streaming.

Højttaleren er ikke den bærbare af slagsen, og B&O oplyser at den får sin strøm fra et USB-C strømkabel, der dog er godt skjult på alle produktbillederne. 

Pris og tilgængelighed

Højtaleren kommer i to forskellige farvevarianter, en Gold Tone beklædt med sidepaneler i egetræ og højttalerstof fra Kvadrat til en pris på 5.599,- kroner og en Black Anthracite - i sort antracit og aluminium, til en pris på 4.499,- kroner 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce