Connery

Beoplay H9

Trådløs. Aktiv støjreducering. Dansk design.

B&O Play har i dag lanceret deres seneste sæt headphones i H-serien. Beoplay H9 følger trop i samme design fra Jakob Wagner, som vi har set i de tidligere modeller. 

H9 er en hovedtelefon der kombinerer det bedste fra Beoplay H7 og Beoplay H8, den trådløse teknologi fra førstnøvnte kombineret med den aktive støjreducering fra H8. 

Beoplay H9 kommer med et intuitivt touch-interface i anodiseret aluminium. Med det kan du – med en enkelt berøring eller swipe – eksempelvis aktivere støjreduceringen, skifte sang, besvare opkald og justere lydstyrken. Da Beoplay H9 er skabt til rejsende i alle vejrforhold, fungerer interfacet også i fugtige omgivelser og selv med handsker på.

Beoplay H9 er udstyret med en såkaldt hybrid støjreducering. En række mikrofoner, placeret på ydersiden såvel som indersiden af puden, opfanger støj, før den når øret, og producerer modsvarende lydbølger, der effektivt neutraliserer de uønskede elementer. Det efterlader den unikke Bang & Olufsen signaturlyd intakt – en velafrundet, autentisk og ren lydpræstation.

Beoplay H9 leverer op til 14 timers trådløs støjreducering på bare tre timers opladning. Du kan let udskifte batteriet, og hvis du løber helt tør for batteri, kan du blot koble et kabel til og fortsætte med at lytte til din musik. Skulle du glemme at slukke for hovedtelefonerne, vil den intelligente batteribesparende funktion automatisk slå til.

Beoplay H9

Beoplay H9 lanceres i to farver, Black og Argilla Grey, og har en vejledende udsalgspris på 3.799 kroner. Beoplay H9 kommer med en stofpose, et ladekabel samt lydkabel. Begge farver vil være tilgængelige i Bang & Olufsen butikker, på www.beoplay.com/h9 og i udvalgte trejdepartsforhandlere fra starten af december 2016.

Del