Connery

Beoplay E4 - Aktiv støjreduktion i elegant kompakt form

Endnu en nyhed fra B&O Play

Aktiv støjreduktion er en lifesaver, både i larmende arbejdsmiljøer og på flyet. Og når teknologien er implementeret i earplugs, i stedet for headphones, er det endnu lettere at have med at gøre. 

B&O Play har i dag lanceret BeoPlay E4, der byder på netop dette. 

E4 er blevet udstyret med samme støjreducerende teknologi, som i flagskibs-hovedtelefonen Beoplay H9, 'hybrid active noice cancelling', hedder det. 

Øredelene er lavet i letvægtsaluminium, og de holder en beskeden vægt på kun 50 g hver. Øretipperne er lavet af memoryfoam (ahh), og kontrolenheden på kablet, har fået nyt design i forhold til tidligere modeller. 

Der er også blevet plads til en Transparency-funktion, om hvilken der skrives: Med bare én lille fingerbevægelse kan du slukke for musikken og den aktive støjreduktion på samme tid for at lukke lydene fra omgivelserne ind. Ved at bruge samme mekanisme kan du slå aktiv støjreduktion til igen og starte den musik, du sidst spillede.

ANNONCE
Beoplay E4

Pris: 2.199,- kroner.

Farve(r): Sort

Tilbehør: Opladningskabel, fire sæt silikone øretipper og et par memoryfoam øretipper. Og en snøretaske til at opbevare sagerne i. 

Beoplay E4 er tilgængelig fra dags dato. 

Del

Seneste nyt

Annonce