Connery

Beoplay A2 får outdoor-makeover

B&O Plays nyklassiske bluetooth-højttaler bliver mere hårdfør

B&O Plays Beoplay A2 højttaler, er en af de mest populære højttalere i mærkets udvalg, den står og hænger i mange hjem rundt omkring i verden, og er ganske velspillende for sin størrelse. Derfor giver det god mening, at B&O Play har valgt at kigge nærmere på at øge funktionaliteten for højttaleren. 

Det har de gjort, og man må formode at de har skævet godt til den mindre A1-højttaler, i forbindelse med udviklingen af en 'Active' udgave af A2. 

ANNONCE
Beoplay A2 får outdoor-makeover

Beoplay A2 Active er en forbedret version, der byder på en forbedret støv- og vandafvisende overflade, USB-C indgang og en NATO-inspireret bærestrop - i stedet for den klassiske læderrem. 

”De to NATO-stropper på Beoplay A2 Active er inspireret af de remme, som britiske soldater brugte på deres ure under 2. Verdenskrig. Ud over at komplementere det støv- og vandafvisende design ved at være utroligt slidstærke, så giver de nye stropper også et nyt og mere aktivt udtryk til højttaleren og viser i høj grad, hvor alsidigt designet på Beoplay A2 er”, siger Henrik Taudorf Lorensen, Senior VP i B&O PLAY.

A2 Active har en vægt på 1100 gram og batterilevetid på op til 24 timer.

Pris og tilgængelighed

Beoplay A2 Active kommer I to farver: Natural og Stone Grey og har en vejledende udsalgspris på 2.799 DKK. Højttaleren kommer med to NATO-inspirerede stropper i to forskellige designs. Beoplay A2 Active er tilgængelig i Bang & Olufsen-butikker, online på www.beoplay.com/a2active og i udvalgte butikker på den 3. november 2016.

Det er også muligt at tilkøbe den originale læderstrop, som man kender fra Beoplay A2. læderstroppen har en vejledende udsalgspris på 199 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt