Connery

Benediktes nomineret til årets DeeJay Awards

De nominerede til årets DDJA er på plads, og der er en masse gode ting imellem!

Benediktes Late Night Club, som ligger i Jomfru Ane Gade, er blevet nomineret til "Årets Danske Diskotek", til årets DeeJay Awards. Feltet er skarpt, men vi vil gerne lige give et big up, til stedet hvor vi holdte vores julefrokost for nyligt!
Benediktes nomineret til årets DeeJay Awards

Nomineringen sker for andet år i træk, og det er ikke tidligere sket for noget diskotek i Aalborg.

Faktisk er Benedikte’s det eneste Aalborg-diskotek, der nogensinde har opnået at blive nomineret i den kategori. Lige nu er vi i en top 5 for hele landet, og vi tror på en sejr i år, fortæller Martin Grønning, der er medejer og bestyrer af Benedikte’s.

Martin Grønning er sammen med de to øvrige indehavere Dan Punar og Christian Mohr stolte over at blive nomineret for andet år i træk.

Det viser, at vi leverer et kvalitetsprodukt, siger Christian Mohr. Han tror på, at forklaringen på succesen skyldes både samarbejdsaftaler med blandt andre coolshop.dk og Chicks Digg It og optrædener fra store danske navne som Suspekt, Turboweekend, Rasmus Seebach, Kongsted, Hedegaard og mange flere.

Diskoteket har kun haft lidt over et år på bagen, men den hurtige succes kommer ikke bag på Dan Punar.

Det er jo ikke bare et diskotek. Det er en seriøs forretning, hvor vi fra starten har haft klare mål. Hvis vi fortsat skal tiltrække kunder, opnå nomineringer og få positive anmeldelser i forskellige magasiner, så må vi ikke hvile på laurbærrene, men blive ved med at være innovative, forklarer han.

De øvrige nominerede i feltet er Train Natklub, Århus; Kulørbar, København; East End, Holstebro og The Gym i Odense.

Om Benedikte’s vinder prisen som ’Danmarks bedste diskotek’ bliver afgjort i pinsen i Øksnehallen i København til Danmarks største prisfest. Læs meget mere om de nominerede på DDJA.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce