Connery

Ben Stiller er far-terapist for LeBron James og John Travolta i God of War-sketch

Skinner God of War-dynamikken virkelig igennem i alle forældre-barn forhold?

Opfølgeren til det massivt populære PlayStation-spil God of War, er på vej - og det samme er formentlig mængder af reklame for God of War: Ragnarok. 

PlayStation har taget et dyk ned i celebrity-bogen og hentet Ben Stiller, LeBron James og John Travolta (Med deres respektive afkom) ind til en reklamefilm der hedder 'All Parents Can Relate'.

ANNONCE
God of War - All Parents Can Relate

En af de helt store omdrejningspunkter i det seneste God of War var præcist det ømme forhold mellem den brovtne og aggressive faderfigur Kratos og sønnen Atreus - der allerede kort efter udgivelsen gav fødsel til et væld af "Boy!"-memes - i ånden efter krigsgudens foretrukne måde at addresere sin søn. 

I PlayStations nye Sketch lader det til at både Ben Stiller (I fuldt Kratos-outfit), LeBron James og John Travolta har omfavnet deres indre Kratos-energi i deres måde at udvise kærlighed til deres yngel - på en tilpas cringeagtig måde. 

Om God of War: Ragnarok på samme måde får mandlige (og kvindelige) gamere til at åbne op for deres blødende, men følelsesamputerede, faderhjerter bliver spændende at se - spillet lander på PlayStation 4 og PlayStation 5 den 9. november 2022. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce