Connery

Behind the scenes kommentarer på sæsonfinalen af Game of Thrones

DB Weiss og Benioff giver næsten 10 minutters ekstra forklaring til finalen

HBO har i løbet af 7. sæson Game of Thrones, kørt et fast youtube-segment, kaldet 'Inside the episode', hvor de to show-runners DB Weiss og David Benioff, går i dybden med beslutninger og valg de har truffet, i forhold til seneste afsnit. 

Det har været et ganske kærkomment tiltag i sæson 7, hvor serien lige pludselig er skudt fra adaptiv fartpilot frem til racergear. 

I kommentarsporet omkring finaleafsnittet, går de to herrer blandt andet i dybden med forholdet mellem Sansa og Arya, og hvordan det kunne lade sig gøre for dem, at snyde Baelish. 

Desuden får vi vigtige bagtanker omkring opsætningen af mødet mellem Deanerys side og Cerseis side, de mange potentielle stand-offs (Theon vs Euron, Jaime vs Brienne, The Hound vs The Mountain) og hvordan Cersei i særdeleshed er blevet et fuldstændigt galt monster i hendes møde med lillebror Tyrion. 

Der kommer selvfølgelig også et par tanker omkring Jon Snows bagland - og hvorfor det var så vigtigt for dem, at få hans ophav UDTRYKKELIGT bragt på banen. 

Se klippet herunder, og læs vores anmeldelse af sæsonfinalen her

ANNONCE
Game of Thrones: Season 7 Episode 7: Inside the Episode (HBO)
Del

Seneste nyt

Annonce