Connery

Bedstemor i tangatrusser

Hvor blev de gamle halvfede damer med tangatrusserne af på stranden sidste år?

Forudset at der vil dukke godt vejr op på et eller andet tidspunkt, synes jeg at denne artikel vil falde på et godt sted hos de fleste. Sidste år skete der nemlig til min store fornøjelse noget, som ingen regnede med ville ske.
Bedstemor i tangatrusser
Vi tager det som en selvfølge at nudiststrandene er fyldt op med gamle overvægtige ækle koner og deres ligeså vamle mænd. Hvad der kommer som en endnu større selvfølge, er at de enkelte piger der smider tøjet på almindelige strande er omkring 50 år og 50 kg for langt væk til vores smag.

Hvert år, når sommeren nærmer sig, aner jeg et lille håb i mit hjerte om, at en hel flok søde piger vil trodse denne tradition og solbade topløse på de Nordjyske strande, men som altid ender jeg med at blive skuffet.

Inden jeg fortæller den glade nyhed om mine strandture sidste år, vil jeg lige gå nogle år tilbage og fortælle en lille historie, som jeg tænker tilbage på med et smil på læben. En kammerat og jeg lå og solbadede, mens vi spejdede efter søde letpåklædte piger, som drenge nu gør, da vi fik øje på 2 svenske piger, som var omtrent vores alder. Heldigt nok lagde de sig omkring 5-10 meter fra os, og begyndte at slikke sol. Jeg kunne høre de var svenske, hvilket jo altid er en god ting, og samtidig kunne jeg se de kiggede over på os, og smilede lidt. I næste øjeblik smed den ene toppen, og vupti, alle de blik af gamle koner i deres tangatrusser var fjernet fra min hukommelse. Vi nød synet lidt og glemte pigerne lidt igen.

Senere var pigerne ude og bade, så vi besluttede os for at tage en tur i havet. Da vi nåede ud til pigerne kunne vi se at den anden også havde smidt toppen, så vi svømmede lidt rundt sammen med dem. Efter et par minutter et par minutter kom en stor bølge og smed os alle sammen under vandet. Da jeg fik saltvandet ud af øjnene igen, kunne jeg se den ene svenske pige kigge på mig med et spørgende blik og armene i vejret: "Buksa væka?". Jeg kiggede ned af hende, og måtte give hende ret. Pigerne grinede lidt, og gik ligeså stille op mod land, jeg kunne se at hun havde trusserne i hånden, så de havde åbenbart ikke været helt væk alligevel.

Siden den dag har jeg altid håbet på lignede når sommeren nærmede sig og jeg skulle på stranden, men har siden hen kun stødt på de gamle trolde og deres mager. Indtil sidste år! Jeg var simpelthen forbløffet over, hvor frisindede pigerne er blevet. En sværm at unge piger i 16-28 års alderen var i sigte over alt, og en g-streng var den eneste beklædning de havde på. Lige meget hvor man drejede hovedet hen var der numser og patter. Utroligt nok holdt dette syn hele sommeren. Vi levede i paradis sidste år.

Så mit spørgsmål er nu, bliver det sommer i år? Bliver der godt vejr? Og var sidste sommer kun en dejlig drøm, eller vil det ske igen dette år?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce