Connery

Bedst og værst fra den vildeste spilmesse!

PlayStation snupper Sider-Man, Mario er et hit og Call of Duty WWII bliver det også

OneTake præsenterer i samarbejde med Elgiganten 20 minutters råt, uklippet og ubehøvlet overblik over ugens nyheder i spilbranchen.

Mark le Fêvre og Thomas Bense runder E3 af med en E3 OneTake special. Hvad har været godt? Hvad har været skidt? Og hvad har været WTF?

Project Scorpio, der nu officielt hedder Xbox One X, har hverken skuffet eller overrasket. Thomas og Mark er alligevel lidt imponeret over maskinen, men lidt bekymret over lanceringstitlerne.

Apropos Xbox pressemødet, så fik det kommende danske spil - Deep Rock Galactic - lidt opmærksomhed.

Hvis nogen skulle være i tvivl, så har Mark været hyped over Spiderman. Hypen er ikke blevet mindre efter SONY's pressemøde. Et andet spil, der fik Mark op at ringe til Sony's Pressekonference, var Dragonball.

Bense deler dog ikke helt samme begejstring... Han var til gengæld meget begejstret over en anden SONY titel, som d'herrer fik hustlet sig adgang til. Kan du gætte hvilken titel?

Super Mario Odyssey var et andet højdepunkt for Mark og Bense.

Activision Blizzard satser på ingen måde hele butikken til E3, men de var alligevel tilstede med Call Of Duty WW2. Thomas og Mark fik prøvet et par multiplayerspil, som de ikke var særligt gode til, så det snakker vi åbenbart ikke mere om.

Der var ikke nogen deciderede skuffelser til E3. Men hvor blev Last of Us 2, Red Dead Redemption 2 og Death Stranding af?

Når man ser bort fra Anthem, så manglede der også helt nye titler, hvis man spørger Thomas og Mark.

Ugens "What the Fuck" historier er i denne uge både en lidt kikset samt en positiv og rørende historie. Historien bag Mario + Rabbids Kingdom Battle bevægede os, mens Jesse Wellens kiksede intro til Need For Speed har fået vores medlidenhed.

En nyhed der breakede efter vi optog OneTake, men virkelig har glædet os er, at dansk gamings flagskib IO Interactive er gået indie, og samtidig beholder rettighederne til blandt andet Hitman.

God fornøjelse!

ANNONCE
Del

Seneste nyt