Connery

Beauté Pacifique Masculinity

Hudplejeserie med ingeniørbaggrund

Hudplejeprodukter er ikke nødvendigvis det mest ophidsende i vores optik. De har et praktisk anvendeligt formål, men det tager tid og koster penge. Typisk, når et nyt produkt lanceres til mænd, er hovedfokus på at skabe en emballage der skriger maskulinitet og et sejt navn, der fortæller manden i butikken, at han ikke står i den forkerte afdeling. Noget med svulmende tillægsord, og ofte propfyldt med parfume der skriger af aftershave. 

Hvis ikke produkterne har meget mere at byde på, end en maskulin indpakning, er det ikke så voldsomt interessant. Men det har den nye herre-serie fra det danske hudplejebrand Beauté Pacifique. 

Lad mig lige starte med lidt historie. Beauté Pacifique fik sin opstart i sluthalvfemserne. Grundlagt af Flemming K. Christensen, en ingeniør med baggrund i medicinalbranchen. Efter at have arbejdet med dermatologer og lægemiddelfirmaer, lykkedes det ham at udvikle en ultralydsscanner, til kortlægning af hudens tilstand ved brug af lægemidler. 

Det var den teknologi, han valgte at grundlægge site eget hudplejefirma Beauté Pacifique på. Her er missionen, at skabe produkter, der rent faktisk har en direkte effekt på huden, en tilgang, der har bragt virksomheden frem til at være et af de førende af sin slags, her i landet. Hvis du ikke har hørt om det før, er du undskyldt - selvom mange af deres produkter er anvendelige til begge køn, har deres hovedfokus - forståeligt - været kvinder. Indtil nu. 

ANNONCE
Beauté Pacifique Masculinity

Fordi der er fysiske forskelle på kvinder og mænds hud, har virksomheden arbejdet målrettet, på at skabe en serie af hudplejeprodukter, der direkte adresserer mænds hud. Den nye serie har fået navnet Beauté Pacifique Masculinity (Tjek på navnet), som præsenteres i en sort emballage med et flot tryk af et solidt træ (Tjek på emballagen, så man(d) ved man ikke er gået forkert)

Så langt så godt. De fire produkter der er lanceret til start:

  • En Purifying Foam Cleanser. Et renseprodukt der skummer op, så det er hurtigt og let at påføre ansigtet.
  • En Double Action Facial Scrub, der effektivt fjerner snavs og døde hudceller (Brug lige inden vask).
  • En Moisturizing Day Creme - En let fugtighedcreme, der lynhurtigt sætter sig, så man ikke skal gå og vente på at den ikke fedter. 

Og

  • Til herrerne der frygter alderens slid og udtryk: En Anti-age creme med A-vitamin, som forebygger alderstegn og solskader. Igen, uden at fedte. 

Det er en serie af fine produkter, der hverken overspiller det maskuline med larmende emballage eller tonsvis af parfume. Duften er fin, uden at være overvældende, og emballagen er moden og stilren, og behøver ikke at fortælle din axe, at 90'erne er passé - selvom den udstråler det. 

Men, hvorfor alt den snak om hudplejeprodukter, Mikkel? 

Jeg kunne let bare lave en hurtig produktnyhed, men jeg vil bare gerne lige understrege, at produkterne her, faktisk er ganske gode. Jeg er ikke selv en type, der går voldsomt op i hvilke hudplejeprodukter jeg bruger, de skal bare være der. Men især renseproduktet, Purifying Foam Cleanser, kan et eller andet specielt - den spiller max efter en lang dag, med indelukket kontorarbejde, og en støvende, svedig løbetur. Den skummende effekt gør produktet super let at arbejde med, let at dosere og ja, så virker det - uden at voldtage ens hud, med rødmen og irritation til følge. 

Produkterne ligger i prislejet mellem 175 og 349 kroner, og du kan finde dem på Beaute-pacifque.com

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt