Connery

Bear Grylls vender tilbage

Overlevelses-eksperten fra Discovery er klar på at begive sig ud på nye, farefulde færder.

De fleste har nok set den fascinerende overlevelses-daredevil på Discovery Channel i den velkendte serie, Ultimativ Overlevelse (Man vs. Wild). Om man enten nød godt af hans professionelle survival-tips, hans ukuelige kampgejst eller evne til at æde og drikke hvad som helst, kan vi hurtigt blive enige om at Bear Grylls is the man!

Heldigvis for os vender Bear Grylls nemlig tilbage i den helt nye serie BEAR GRYLLS: ULTIMATE SURVIVORS.
ANNONCE
Bear Grylls vender tilbage
Mr. Grylls tager et skridt videre inden for survival-genren, idet han afslører nogle af virkelighedens mest fantastiske historier om almindelige mennesker, der på den ene eller anden måde har befundet sig i nervepirrende og farlige situationer. Ved hjælp af utrolige arkiv-optagelser og interviews med de overlevende, er det Bears mission at udsætte sig selv for de samme prøvelser og scenarier. Han vil genopleve deres rejser på egen krop og vise seerne, hvordan man kan overleve i nogle af verdens mest øde og udsatte områder. Fra et flystyrt i Amazonas over fjerntliggende små sprækker i Alperne til den Nordafrikanske ørken er det Bears opgave at navigere i de ekstremt ugæstfrie terræner, mens han viser, hvordan man overlever og kommer tilbage til civilisationen.
ANNONCE
Bear Grylls vender tilbage
Jeg er meget spændt på og glad for at skulle arbejde med Discovery igen – det er jo kanalen, hvor rejsen med Ultimativ Overlevelse (Man Vs Wild) begyndte” siger Bear Grylls.

BEAR GRYLLS: ULTIMATE SURVIVORS og andre fremtidige udfordinger bliver meget intensive, men det er jo også det, der er sjovt! Ultimativ Overlevelse gjorde, at jeg fik muligheden for at komme ud i nogle af verdens mest barske terræner, og den nye serie er en spændende udvikling af konceptet. Det er målet, at vi med denne serie skal følge en række fantastiske overlevelseshistorier fra virkeligheden og ud fra disse demonstrere og lære, hvordan man ville kunne redde liv ” pointerer Bear Grylls. 

Man må dælme give manden credit for sin ihærdighed og ikke mindst sin vilje til at udsætte sig selv for alverdens farer, og samtidig komme levende derfra. - Om han så er ligeså kæphøj, når han skal stå og drikke lunken vand fra en elefant-lort eller lignende igen, må tiden vise. 

Undertegnede ser i hvert fald utroligt meget frem til et gensyn med den benhårde overlevelses-ekspert på nye eventyr. Program-serien kommer til at ramme den danske Discovery-kanal sidst på året.
ANNONCE
Hvis man skulle være så uheldig ikke at have set Bear Grylls i aktion, har vi håndplukket VIDEOEN over dem alle, som virkelig viser, hvor meget han vil gå igennem for at få næring på sine overlevelsesture!

Se den på næste side:
Del

Seneste nyt

Annonce