Connery

Bear Grylls vender tilbage til vildmarken

Overlevelseskongen sætter Hollywood-stjerner på prøve!

Bear Grylls vender tilbage til vildmarken

Definitionen på bad-ass er lig med overlevelsesmanden Bear Grylls, som i sin serie ’Ultimativ Overlevelse’ har vist, hvordan man overlever i naturens mest barske omgivelser – hvad enten det indebærer at tilbringe en nat pakket ind i blodigt hjorte-lig i Skotlands øde islandsskab eller spise enorme, pusfyldte orme for at få dagens nødvendige proteiner.

Bear Grylls viser scenariet med egen krop og vi elsker det.

Nu vender han tilbage på skærmen i programmet ’ Running Wild With Bear Grylls’, hvor han hiver en række Hollywood-stjerner med ud i overlevelsessituationer. Her kan man bl.a. se Grylls lave en ’spændende’ ret ud af æggeskaller og levende orme til Zac Efron.

Derudover byder programmet også på tilstedeværelsen af Channing Tatum, Tom Arnold og Ben Stiller. Hvor meget kender stjernerne egentlig til naturen? Kong Grylls sætter deres disciplin på prøve, og det resulterer i nogle ret sjove øjeblikke. Nu kan du evt. overtale fruen til at sætte det på i stedet for søndagsfilmen, da du kan nyde drengerøveøjeblikkene, mens de kan savle over de famøse Hollywood-hunks.

Programmet får premiere i aften kl. 21.00 på Discovery Channel.

Du kan lige se et lille klip fra programmet herunder:

ANNONCE

Hvis du liiiiige mangler at komme i stemning til en omgang med Bear Grylls, så kan du lige se det ultimative klammeste klip nogensinde herunder!

Del

Seneste nyt

Annonce