Connery

Battlefield: Bad Company 2

Masseødelæggelse, kæmpe eksplosioner, pudsige characters og en god portion humor

6 ud af 6 stjerner
Battlefield er tilbage. Meget er sket siden Bad Company blev udgivet, og svenske DICE skuffer ikke med deres opfølger på 2008-succesen.
tothegame.com - Battlefield: Bad Company 2 tothegame.com
I BF:BC2 er du igen Preston Marlowe som sammen med sit skrupskørt sammensatte hold, skal lege katten efter musen i gennem spillet for at redde deres land (for ikke at tale om deres egen røv!).

Historien i BC2 er let og det er derfor et spil du ikke behøver en masse tid til at sætte dig ind i. Oveni det er styringen flydende og logisk, hvilket gør at du hurtigt er klar til at komme ud og bare skyde løs.

Noget jeg fandt lækkert er, at historien fyldt med humor og er særdeles underholdende: du render rundt og skyder, ødelægger alt og laver kæmpe eksplosioner med dine holdkammeraters sjove kommentarer i baggrunden. Bare kald mig primitiv, men bare de ovenstående ting gjorde, at morede jeg mig gevaldigt under hele spillet.

I forhold til BC er der blevet skruet lidt ned for humoren, og det klæder spillet. Antallet af sjove kommentarer virker mere passende til spillet denne her gang end sidst.
ANNONCE
Selve omgivelserne er utrolig flotte og fotorealistiske. Det er en fornøjelse at kigge på de varierende landskaber: det ene øjeblik befinder du dig i en tropisk jungle, det næste i knæhøj sne. Det giver, sammen med de passende cutscenes en lækker biograf-lignende oplevelse.

Et plus til dette er, at du stort set kan destruere alle genstande i spillet og efterlade dit mærke på naturen. Hvorfor? Hold nu op, det ER bare sjovt at ødelægge ting!

De mindre fejl, du kan risikere, at finde i grafikken, er så ubetydelige, at de ikke farver spiloplevelsen på nogen måder.
ANNONCE
tothegame.com - Battlefield: Bad Company 2 tothegame.com
Det stykke arbejde DICE har gjort med lyden er helt igennem fantastisk og virker utroligt gennemført. Der er virkeligt kræset for detaljerne og effekterne er realistiske. Når musikken går i gang, får den adrenalinen i din krop op på den helt rigtige måde. Stemmeskuespillet har den gode ”feel” ved ikke at være overspillet.

Single player delen er underholdende, dog alt for hurtigt overstået. Der er simpelthen bare blevet satset så meget på multiplayer delen, og det kan man godt føle sig lidt skuffet efter endt spil.

BC2 er et first-person shooter spil på den fede måde. Er du allerede fan af Call of duty serien, bliver du på ingen måder skuffet, da BC2 har alt hvad et skydegalt hjerte kan begære. Hvis du kun er til single player spil, skal du måske ikke købe Bad Company 2, men hellere leje det. Er du derimod ivrig for at spille online, har spillet meget at byde på og viser sig som en kanon oplevelse. Alt i alt er min konklusion, at du får spil for hver en øre du giver ud.

For mit vedkommende, er det er klart blevet et af mine nye favoritter på gamerhylden.
ANNONCE
Rating

Det var Bad:

Alt alt for kort singleplayer del, til tider små ubetydelige fejl i grafikken

Det var Badass: Lyden i top, god humor, nemt gameplay, utrolige landskaber du næsten fuldstændigt kan destruere, sexet multiplayer 

Gameplay: 6/6


Grafik: 5/6

 

Lyd: 6/6

Holbarhed: 5/6

Samlet score: 6/6

Drengerøvsfaktor: 82%
ANNONCE
Del

Seneste nyt