Connery

Battlefield 4

Nu er det endnu en gang tid til at hoppe i skyttegravene!

ANNONCE
Battlefield 4
Siden det svenske produktionsselskab ’EA Digital Illusions CE’ i samarbejde med Electronic Arts slap den første Battlefield-udgivelse fri i verdenen i 2002, har deres franchise underholdt drengerøve overalt i verden. Connery.dk har en forkærlighed til krigsfilm og action-sekvenser, og i denne franchise er det muligt at være lige i midten af det hele.

Battlefield 4 er netop blevet lanceret, og du kan godt kan glæde dig! Handlingen tager sit udgangspunkt i Baku, Aserbajdsjan, hvor en flok elite soldater netop har fået fingrene i nogle meget vigtige informationer, og bliver derfor jagtet af russiske soldater – daym! Ud fra beskrivelserne bliver vi kastet lige lukt ind i kampens hede, og der bliver nok ikke givet mange introduktioner, før man skal hive sin kæmpe-gun frem og nedlægge fjenden.  

Hvis du allerede er velbevandret i spilfranchisens andre spil, så vil du glæde dig over, at der er nogle nye funktioner i gameplayet – du har bl.a. mulighed for skifte affyringsmetoder på dit våben, skyde med din hand-gun mens du svømmer og ikke mindst forsvare dig mod angreb, mens du gemmer dig eller sidder på hug. Det lyder måske ikke af meget, men det øger din overlevelseschancer med en fandens til stor procent!

Vi på Connery.dk har allerede haft lidt gang i spillet, og hvis du skulle undre dig over, at der ikke kommer noget nyt på sitet, hen over weekenden – ja, så har du svaret.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce