Connery

Barlife.dk

En hjemmeside med alt udstyr til din hjemmebar!

Der har vel altid været en form for prestige i, at have den ultimative hjemmebar, med alt hvad hjertet kan begære af underlige dimser. Man kan jo servere drinks på flere måde, men hvorfor ikke gøre det med stil?

Barlife.dk

Barlife.dk kan du netop finde alle disse dimser, og så endda til rimeligt fornuftige priser. Priserne skal naturligvis ses i lyset af, at der ikke er tale om andenrangs produkter, men der i mod udstyr på et professionelt niveau.

Varerne ser både godt ud og har en længere holdbarhed, end hvad du fx finder i
Der forhandles også sammensatte pakker, hvorved man opnår en besparelse på typisk 10%, i forhold til, hvis man havde købt indholdet stykvis:

Eksempelvis en Tenderpakke:

1x Amerikansk Boston Shaker
1x Italiensk cocktail strainer
1x Barske med mudler
2x Skænkepropper i metal, Hurtig
2x Skænkepropper i metal, Mellem

For kun 369,- (Normal pris: 410,-)

Alle ordrer bekræftes automatisk (pr e-mail), og man vil ligeledes modtage besked pr e-mail, såfremt der skulle opstå vanskeligheder i forbindelse med levering (restordre / udsolgte artikler). Der kan betales med Dankort, Visa/Dankort, bankoverførsel eller man kan vælge at få varen leveret pr. efterkrav. Barlife.dk stiler efter, at få alle ordrer levert i løbet af max 10 arbejdsdage og hvis man bestiller for over 499,- er leveringen fragtfri.

Hope forbi siden og se, om der ikke er noget der kunne friste dig..

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce