Connery

Baristakaffe til det lille køkken med Dedica Meastro Plus

De'Longhi er ude med en opgraderet version af deres manuelle miniature-espressomaskine

"Baristakvalitet derhjemme" - en sætning, som vi føler efterhånden bliver klistret på alt fra kaffebønner, til held og fuldautomatiske kaffemaskiner og lur mig, om ikke jeg også en gang har set det på en pulverkaffe, i en eller anden antydning. 

Der er gået sport i at kunne brygge den bedst mulige kop kaffe derhjemme - men uden at skulle pensle det op til den helt store videnskab, kræver det i min optik tre greb, at brygge en fantastisk god kop kaffe: En god pose kaffe (hele bønner tak), varmt vand og tålmodighed. 

Men det kan godt blive lettere. Mens man kan købe sig fattig i gigantiske manuelle espressomaskiner der fylder næsten det samme som hos din lokale pro-barista, er det altså muligt at gøre det med mindre. 

Hvis pladsen er sparsom, er De'Longhi leveringsdygtige i Dedica Meastro Plus maskinen, der har en begrænset massefylde på køkkenbordet - perfekt til den lille lejlighed eller sommerhuset. 

ANNONCE
De'Longhi Dedica Maestro Plus - Baristakaffe til det lille køkken med Dedica Meastro Plus De'Longhi Dedica Maestro Plus

Den seneste Maestro maskine er amnuelt, i den forstand at kaffebønnerne først skal kværnes og herefter tampes i maskinen - men herfra går det stærkt for sig: Maskinen har automatiske varmeprofiler til forksellige former for mælkeskum og plantebaserede drikke, som opfører sig forskelligt. Derudover kan den lave flot skum med LatteArt-funktionen, og så har maskinen også at automatisk rengøringsprogram - hvilket letter brugen betydeligt. 

Desuden er maskinen forudindstillet til både at køre espresso og dobbelt espresso og en valgfri mængde mælkeskum på toppen, så den personlige favorit kaffe eller latte altid er indenfor rækkevidde, uden den helt store afvejning og opmåling. 

Den nye version af Dedica Meastro Plus hedder EC950, og den har en vejledende salgspris på 3.229 kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt