Connery

Bankrøveri i Brasilien

I weekenden blev 6-10 brasilianere 400.000.000 kr rigere. Læs her hvordan de bar sig ad, og hvor dum en brasilianer kan være!

Vi kender alle filmene Ocean"s Eleven og Ocean"s Twelve, hvor 2 kæmpe røverier bliver begået. Sådanne røverier som kun bør kunne finde sted på film. Men nej - I weekenden blev et lignende røveri begået i Brasilien. Det blev dog først opdaget i mandag (d. 8/8).
ANNONCE
Bankrøveri i Brasilien
I har sikkert alle hørt historien (old news), men her er et kort referat: 6-10 mænd har på de sidste 3 måneder gravet en omkring 200meter lang tunnel, fra et lejet hus, under 2 ejendomme og hen til den brasilianske nationalbank, i den nordøstlige stat Ceara. Herfra har de sprængt sig ind i en bankboks, hvor de har stjålet for omkring 400.000.000kr.

Et, efter min mening, ganske stort beløb, især hvis man kommer fra Brasilien hvor alt er billigt. Men vi prøver at regne på det. Vi antager, at de var 10mand til at grave. De alle havde en normal dansk arbejdsuge - Det vil sige, at de arbejdede 5 dage om ugen i 8 timer. (For nogle er det en normal arbejdsuge - ikke alle!)

Hvis dette var tilfældet, har de arbejdende haft en timeløn på 83.333kr og 33øre. En timeløn som de færreste kan prale af.

Selv jeg som lørdagspostbud skal bruge de næste 500.000 lørdage (9615 år) for at tjene hvad de fik på 3 måneder. Og det kloge hoved kan her se dette ikke er muligt - hvordan skal jeg nogensinde kunne takke "nej tak" til Jacques samtlige fredage? En direkte umulighed!

Man kan kun sige en ting: De har gennemtænkt kuppet. Et kup af denne størrelse bør ikke kunne finde sted. Men de har med garanti vidst at der var tale om mange penge, og når der er penge med i spillet, kan alt lade sig gøre (næsten da).

En ting har de dog ikke gennemtænkt. Det siges, at en af røverne skulle være fanget og anholdt, efter at have købt 12 biler kontant. Seriøst - Hvor dum kan man være?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce