Connery

Bang & Olufsen lancerer nyt mediesystem med motoriseret tv-stand

Beovision Harmony

Bang & Olufsen præsenterede i går deres seneste stykke tv-udstyr, der tager en markant afstikker fra tidligere løsninger.

Beovision Harmony er nemlig et motoriseret mediecenter og højttalersystem, der er skabt til at skulle spille sammen med en LG fladskærm: LG OLED C9 77".

Harmony er samtidig også en dekorativ tv-"skjuler", der når det er slukket er foldet sammen foran tv'et. Når det tændes foldes højttalerrammen ud, samtidig med at tv'et hæves op i visningshøjde.

Harmony i sig selv byder på indbyggede højttalere, og ydermere en 7.1 surround-dekoder, der gør det muligt at tilslutte op til flere eksterne B&O højttalere. Desideen er Harmony udstyret med integrerede musiktjenester som Tune-In og Deezer, og har blandt andet indbygget Bluetooth, Airplay 2 og Chromecast. 

ANNONCE
Beovision Harmony

Når Beovision Harmony er slukket eller spiller musik, hviler den tynde skærm tæt på gulvet, delvist dækket af to elegant udformede fronter af egetræ og aluminium, som skjuler det kraftfulde lydcenter. Tændes Beovision Harmony, folder de to fronter sig ud som vingerne på en sommerfugl, og skærmen hæver sig op i en perfekt synshøjde. Når TV'et slukkes, udspiller den samme fint koreograferede sekvens sig, denne gang i omvendt rækkefølge.

"En høj billedkvalitet kombineret med kraftfuld og intens lyd giver en fantastisk TV-oplevelse. Men en stor skærm er sjældent velkommen i indretningen i hjemmet. Med Beovision Harmony ønskede vi at skabe en meningsfuld genstand til hjemmet, som fylder mindre rent visuelt, men derimod forvandles til et møbel som man kan knytte sig til følelsesmæssigt," siger John Mollanger, Bang & Olufsens Executive Vice President for Brand and Markets.

Beovision Harmony, inklusive LG OLED C9 77" TV-skærm, som er optimeret specielt til Bang & Olufsen, er tilgængelig i Bang & Olufsen butikker fra oktober 2019 til en estimeret udsalgspris på 18.500 EUR. Beovision Harmony leveres med en front kombineret af egetræ og aluminium eller en front kombineret af Grey Melange stof og aluminium. TV'et fås med både gulvstand og vægbeslag.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce